Sunday, February 23, 2014

SHEEN from Casio.

Assalamualaikum and hi :)

When it comes to someone you love or adore, you will definitely don’t mind spending some things for them. It is not because we want to pamper them.. but I believe it is because money doesn’t matters J

But hey, even I said money doesn’t matter.. choosing the right items to give is crucial. Just so you know :’) to me, finding the right present for that special someone is like finding the characteristic of them in the items.

I was lucky someone gave me a perfect gift that i couldn’t bear to share it with you guys J


It's a Casio watch! my all time favourite! Still remember my first watch is baby-G from Casio. So it really touches me :’) this time, someone gave me SHEEN from Casio. For me, the design is really sophisticated and elegant. But at the same time it really show the casualness in you. Wait, is there any word for casualness actually? Tehehe.


yeah baby, made with swarovski elements, jadi ada blink skit2. tapi just nice. tak nampak over. nampak classy. sesuai dengan diriku yang cuba menjadi Audrey Hepburn versi muslimah :') what I love about this watch, sebab ada 2 jam sekaligus dalam ni. i mean, 2 waktu. disebabkan diri ini terkadang melarikan diri ke indo dan china, makanya.. lepas ni masa tengah2 jalan kat sana, tak perlu bawak kuar hp dah. terus tgk jam dan boleh tau waktu malaysia pukul berapa. betapa SHEEN memahami diriku ini :')




sape cakap kalau pakai kain mcm ni tak sesuai pakai SHEEN? mmg nak kene!

I love how beautiful SHEEN looks in anytime.

oh lupa nak gtau, kenapa SHEEN? SHEEN ni memang casio bagi nama. bukan rekaan kite ye. some of the details that you might (or should) know :
- 50m water resistance
- Genuine leather brand
- Dual time
- Mother of pearl shell around the lower dial
- Bezel and crown feature Rose gold IP finished
and this is me wearing SHEEN :

[picture as instagram]

nak bagitahu, Casio dengan bermurah hati nak bagi voucher RM50 kepada semua readers! boleh check list outlet disini dan claim voucher RM50 korang ituuu!




tapi kalau korang nak menang jam SHEEN ni secara FREE, boleh join contest dibawah ini :



kalau yang belum kawin tu, please taknak gambar pegang2 tangan, peluk2 please. kalau dah kawin baru suweet muweet pegang tangan bagai okay? hehe! banyak aja cara nak menunjukkan ketulusan cinta tu kann. jadi, be creative people! lets join and win these watchesss :D

contest is untill 28th February :)

sila like FACEBOOK casio untuk join contest ini ye. click here!

and untuk usha2 jam2 casio yang super cantik, boleh ke website casio. click here!

don't forget to follow their instagram too! @casiotimepiecemalaysia

nak menang jam free, laju2 join contest ni tau. tak tipu, SHEEN sangat best :')


5 comments:

  1. wow kira multitask nih..ayu lau pi hliday sibuk la dok congak tolak beza jam kat mesia,xsuka tukar2 date kat phone..so i think i should have it too =) huarghh botak kpala nak beli

    ReplyDelete
  2. bab yg ada 2 waktu tu mmg menarik...tp design utk laki xde ke?

    ReplyDelete
  3. Cantiknya jam sheen ni che wan fatin..tp mesti mahal kan?tskk T_T

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. sesuai untuk bagi hadiah kepada yang tersayang..
    cheantupperware.blogspot.com

    ReplyDelete