Skip to main content

Posts

Featured

Primavera : Raya shoes + Pregnant sandals all in one

Assalamualaikum and hi,
Semenjak berbadan dua ni banyak perkara kene take note. Dulu tak kisah makan je apa2 tapi sekarang setiap benda nak masuk kat dalam mulut ni kene fikir, 'is my baby okay if i eat this?" huhu. anything for you sayangs :') tu baru bab makan kene tukar. tak masuk lagi perkara-perkara lain huhu.
So disebabkan sy teramat lah suka pakai heels dan wedges, bila dah tau pregnant memang husband and family bagi amaran keras untuk pakai sobs. since sy ade satu je selipar biasa, maka terpaksa mencari kasut cantik sempena raya niii. kang sedih pulak orang tengok, baju dah cantik pakai ByFatinSuhana, tapi tengok kaki selipar dah keluar benang2 huhu.

I went to Primavera since ramai orang cakap kasut2 kat sana selesa and ramai my friends yang pregnant pilih Primavera. They say, they focus more on comfort but still nampak design orang muda. takde la nampak aunty2 sangat hehe.


Kebetulan masa pergi sana jumpa Nisa Kay tengah serabut nak pilih kasut and bag raya hahah…

Latest Posts

Lord Cosmetics [Video]

Furry Treats for my Furry Kids

The other side of him

Rindu lah.

What do you want me to write?

Nak Kulit Cerah dan Sihat?

#fatinweightlossjourney

[Video] Cetaphil Moisturizing Cream and Daylong SPF 50++

[Video] my Cetaphil testimonial.