Wednesday, August 3, 2016

What do you want me to write?

Assalamualaikum,

Geramnyaaa rasa nak menulis. minggu ni dan minggu depan macam semput je rasa bila tengok schedule. tssk. barang tak kemas apa2 lagi sedangkan esok pindah! rasakan fatinnn. dok busy sangat sampai rumah pun tak sempat mengemas. huhu.

Anyways, korang ada suggestion tak untuk write up dekat blog? suami dah bagi green light lepas pindah boleh banyakkan masa dekat rumah. meaning banyak masa jadi surirumah dannn menulis blog. i hope it is not too late :')

suggest kan okay? nanti pas lega2 sket mengemas rumah and all, kite hadam semua. thank youu

17 comments:

  1. Hehehe. Syoknyaaa suami bagi green light.

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Fatin,
    share la rutin penjagaan kulit muka akak.Skincare ape Kak Fatin pkai..hehe.Thank You Kak :)

    ReplyDelete
  3. cerita tentang pengalaman berkeluarga saja kak :)
    Salam dari blogger Indonesia ^_^ hehe

    ReplyDelete
  4. Skincare routinee yg latest ehehe

    ReplyDelete
  5. How did you start bfs

    ReplyDelete
  6. ujian semasa fasa pertunangan dan ujian selepas berkahwin.. :(

    ReplyDelete
  7. blogging je macam biasa. pasal food ke, travel ke, about your life suhana. Tambah pulak dpt green light dari husband. mmg sgt beruntung. Semoga terus bersemangat ya!

    ReplyDelete
  8. How do you juggle your duty as a housewife and entrepreneur, but before that, what makes you to become one?

    ReplyDelete
  9. Storry about your life your bissness and how u manage all this..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak Fatin.. Amani cadangkan akak cerita bagaimana boleh tercetusnya idea nak jadi seorang blogger dan bagaimana boleh kenal dengan "Fatin Suhana" .. btw saya baru berjinak dalam dunia blog ni.. jemput singgah blog saya yang tak seberape..

    sisamanibercerita.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Mungkin boleh guest post bg dan recommend blog org lain yang mempunyai cerita yang menyeronokkan.

    ReplyDelete
  12. Fatin... boleh tulis macam mana u dapat idea nak menulis di blog secara konsisten...

    ReplyDelete
  13. Mungkin tulis sikit ttg perkahwinan saudara mara yg menarik?

    ReplyDelete
  14. Yeahh, boleh update blog banyak-banyak lepas nih :)

    P/S: Jana pendapatan lumayan dengan Uber.
    Cara daftar di sini >> http://www.uber.hebahkan.com/2016/03/bagaimanakah-cara-mendaftar-untuk.html

    ReplyDelete
  15. tulis ur weight lost journey plis...

    ReplyDelete