Wednesday, November 7, 2012

free crocs voucher worth RM248 to be won!

Assalamualaikum :)

semenjak dua menjak ni kl ibarat musim winter dah rasenye. paling lewat, pukul 3 petang dah mula hujan. frankly, i love the weather, sebab sejukk. hihi. tapi part yang paling leceh bila nak keluar kereta dan kasut/heels basah. oh mann. lepastu mulalah kasut tu serap air dan lama2 jadi berat. huahh. stress betul bila jadi macam tu.

then terfikir jugakla haritu nak pakai selipar biasa yang beli dekat pasar malam rm10. senang cerita, nak kemana2 tak fikir sangat kasut basah. tapi cepat sangat rosaknya.. so i'm thinking of having a pair of crocs. apa yang bestnya.. crocs akan buka new store dekat times square! yeay dekat dengan umahhh! tehehe. and apa yang paling best.. the first 120 visitors will receive a set of discount vouchers valued at RM248! and the following 120 will received a set of discount vouchers worth RM218 or RM88. serius best sebab dapat voucher banyaakk. kalau RM10 boleh lagi la nak berlagak macho, tapi kalau dah RM200++ mana boleh tahannn. haihshh.

jadi korang semua.. silalah serbu new Crocs store di Berjaya Times Square, Nov 8, starting 10 am. memang takkan rugi dan boleh bergaya hebat walaupun cuaca kl ibarat mendung tak berawan. apekah? tssk.

memandangkan pihak crocs sangat baik hati, dan juga saya sangat prihatin terhadap readers belog ini.. seorang pembaca bertuah akan mendapat discount voucher bernilai RM248 from me! yeay! silelah bergembira pada malam yang hening lagi syahdu ini! macam mana nak menang? simply drop your comment : "i really wanna have my own crocs because .... @ saya sangat mahukan crocs kerana ..." sambungkan ayat tersebut sekreatif mungkin dan kalau boleh tak perlu terlalu panjang. jawapan yang ringkas, senang difahami dan kreatif adalah satu bonus! kemudian lampirkan (mak lampir kah? motif sangaat) emel anda supaya senang sy trace anda. 

contoh format ayat pasti skor :
saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu kelihatan ohsem disamping
kaki selesa tiada tandingannya [FATIN S.2010]
fatin suhana : trulyaddiction@yahoo.com

begitulah contoh format nye ye pelajar2 sekalian. sekian, kelas intensif tamat serta merta. pemenang akan diumumkan pada 7 nov, pukul 10 malam. jadi segala penyertaan akan diterima sebelum pukul 9 malam. harap maklum.

tapi korang harus tahu bahawa voucher ini hanya valid untuk pembelian di crocs berjaya times square sahaja. voucher ini sah sehingga 18 november 2012. jadi kalau korang tak ada masalah untuk ke times square sebelum 18 nov, wajib join! :D

menang dapat inii :)

satu lagi perkara best nak inform dekat korang pasal crocs ni,  ada new crocs new you 2- in-1 mini site campaign. korang hanya perlu main tukar2 kasut dekat sini, kemudian share dekat facebook dan isi form yang sangat ringkas. hadiahnya : 



FREE 3 days 2 nights getaway trip for 2 at The Datai, Langkawi. oh my.. saya mahu ini! saya mahu! saya dah buat awal2 dah sebab excited, jadi baik korang pun buat jugak. mana tahu luck korang di sini kan ;)

so, your current to-do-list are, masuk pertandingan dalam belog saye dan juge main tukar2 kasut crocs dekat sini. yeay!


have a nice day ahead! :)

141 comments:

  1. i really wanna have my own crocs because i want to know what does it feel to have my feet been eaten by a crocodileeeeee!!! haha [Haire,2012]

    Haire: mhc04007@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. i really wanna have my own crocs because i never wore original crocs before. just buying fake crocs i mean only rm10 at night market, even it don't really comfortable like the real one but i really want to wear shoes like that..don't have enough money to buy the original one. =)

    ReplyDelete
  3. saya sangat mahukan crocs kerana mahu menggantikan crocs yang sudah sedia ada tetapi tapaknya sudah haus tahap maksima. Betapa selesanya kasut crocs sampai haus tapak! hehe

    Amalina Razali: nuramalinarazali92@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya sangat mahukan crocs kerana ingin mengalami perjalanan seharian yang selesa dan mantopp!! <3
    emel:waniemax@gmail.com

    ReplyDelete
  5. I really wanna have my own crocs because I know the comfiness of the shoes can enlighten my whole day! rosmaamustapa@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Saya sangat mahukan crocs kerana sy sangat suka kan keselesaan kasut crocs, selain design nya yg nmpak sgt cool, bergaya, dan crocs sesuai tak kira umur bg si pemakainya ! (:

    nur sakina : kien_nana@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. i really wanna have my own crocs because I've never worn crocs related product before, do give me a chance to own one :p

    miya_zibang@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. saya sangat mahukan crocs kerana sifatnya yang tahan lama "tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas" dan memberi keselesaan pada tahap yang maksima [AWWAB I.2012]
    awwab izhar : awwabizhar91@gmail.com

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. saya sangat mahukan crocs kerana ianya selesa, simple dan sesuai untuk digayakan dengan acara santai dan memberi keyakinan kepada saya yang aktif ketika berjalan untuk bergerak lebih pantas (apricotpie 2012)

    nurul nabilah : apricotpie91@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Saya sangat mahukan crocs kerana selalu pakai yang cokia je, ori tak mampu nak beli. Mesti berjuta kali ganda keselesaan bila memakainya! Bak mai satu :)
    (Syafiqah,2012)

    Syafiqah : cka_ichiro@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Saya sangat mahukan crocs kerana saya yakin daya lasaknya bak kulit boye mampu menemani saya menempuhi hari-hari yang sesak!hiyeaakkkkk~
    [Iyan.I 2010]

    mineral642@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Saya sangat mahukan crocs kerana saya yakin daya lasaknya bak kulit boye mampu menemani saya menempuhi hari-hari yang sesak!hiyeaakkkkk~
    [Iyan.I 2010]

    mineral642@gmail.com

    ReplyDelete
  15. I really wanna have my own crocs because with crocs,i will never feel out-of-date in shoes's trend because the crocs itself is always come out with something trendy and also make the wearer feel more confident and comfort all day long.

    ReplyDelete
  16. saya sangat mahukan crocs kerana saya nak menghadiahkan kepada mak saya yang sakit urat saraf. saya harap crocs dapat memberikan lebih keselesaan kepada mak saya dan menggembirakan hatinya! tq! :)

    farah_hanis90@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. "saya sangat mahukan crocs kerana mahu tampak 'stylista', mewah, sambil merasakan setiap langkah adalah nikmat yang tidak terperi!"

    (royalgold89@yahoo.com.my)

    ReplyDelete
  18. I really wanna have my own crocs because I spend so many times searching for super comfy shoes. When the first time I tried the shoes, I felt in love. Then, I became a Crocs lover instantly the moment I slipped my feet into it. OMG!!! It' so light and soft. The most important, its dont hurt my feet like other shoes. :D [CikPuanTee,2012]

    Cik Puan Tee : sweet_tatie88@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  19. I really wanna have my own crocs because with crocs,i will never feel out-of-date in shoes's trend because crocs itself always come out with something trendy and make the wearer feel comfort and confident all day long.

    email : na_bell29@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. saya sangat mahukan crocs kerana kasut crocs sgt menarik n selesa bila di pakai..kasut crocs memelihara keselesaan kaki kita..i like it very much..dgn memakai kasut crocs kita akan berasa lebih yakin dan kebaboommm...hehe [FADZILAH S.2012]

    ReplyDelete
  21. saya sangat mahukan crocs kerana ianya sesuai digayakan pada apa jua waktu dan keadaan disamping menyerlahkan keyakinan si pemakai dengan menjaga kesihatan kaki.

    shelfiahmanap@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. saya sangat mahukan crocs kerana kasut crocs menyelamatkan kita walau apa pon keadaan tak kira panas treik ataupun huan ribut..yang paling penting sgt selesa.. [NOR FADZILAH I.2012]

    ReplyDelete
  23. saya sangat mahukan crocs kerana ianya sesuai digayakan pada apa jua majlis dan keadaan disamping menyerlahkan keyakinan si pemakai dengan menjaga kesihatan kaki.

    ReplyDelete
  24. saya sangat mahukan crocs kerana tahap kejakunan yang tinggi xpernah memiliki walau sepasang pun dan offer kak fatin yang gojes ini membuatkan semangat saya membuak-buak serta berkobar-kobar untuk mendapatkannya demi keselamatan kaki tatkala hari hujan. HAHA

    hye kak fatin :D

    yana othman : yanaothman5858@gmail.com

    ReplyDelete
  25. saya sangat mahukan crocs kerana saya nampak hebat bila memakai kasut crocs. Ramai yang memuji dan mengatakan saya sangat sesuai memakai brand ini. [ROSE,2012]

    Rusnani: rusnani_khalid@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. i really wanna have my own Crocs because i believe Crocs shoes are the best footwear that can suit Malaysia's weather (of course,the perfect pair of shoes are those that can be worn comfortably come rain or shine) while making people look effortlessly stylish (Amirah 'Izzah, 2012)

    Amirah 'Izzah : trisy7@gmail.com

    ReplyDelete
  27. saya sangat mahukan croocs kerana saya nampak hebat dengan kasut crocs dan ramai yang telah memuji! [ROSE,2012]

    Rusnani: rusnani_khalid@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. I really wanna have my OWN crocs because months ago my boyfriend wanted to buy it for me but I declined the offer because I was shy and I regretted that because the boyfriend has now changed to an ex :|


    So yeah. Fatin, give me XD

    ReplyDelete
  29. i really wanna have my own crocs because with crocs, my feet feels comfortable..I can walk extra miles without pain and walk with style. Confident starts from toe to top..!!Something worth to spend on..=)[Alinkiwi,2012]
    azlinsharima@gmail.com

    ReplyDelete
  30. i really wanna have my own crocs because with crocs, my feet feels comfortable..I can walk extra miles without pain and walk with style. Confident starts from toe to top..!!Something worth to spend on..=)[Alinkiwi,2012]
    azlinsharima@gmail.com

    ReplyDelete
  31. i really wanna have my own crocs because crocs is something worth to spent your money on!Just love the design and the quality. With crocs, i can walk extra miles without pain and walk with style. I believe with crocs, confident comes from toe to top!![Alinkiwi,2012] azlinsharima@gmail.com

    ReplyDelete
  32. saya sangat mahukan crocs kerana saye tahu ke'best-an' dan ke'selesa'an yang berganda bile mggunekannya!!!tapi apakan daya.hanya yang cikai je dapat di miliki.alangkah heaven nyee jike dapat voucher ini.yeehaa.(^__^)

    (NAF,2012)

    aleefatimah@gmail.com

    ReplyDelete
  33. saya sangat mahukan crocs kerana saye tahu ke'best-an' dan ke'selesa'an yang berganda bile mggunekannya!!!tapi apakan daya.hanya yang cikai je dapat di miliki.alangkah heaven nyee jike dapat voucher ini.yeehaa.(^__^)

    (NAF,2012)

    aleefatimah@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Saya sangat mahukan crocs kerana ingin merasai keselesaan kasut getah berjenama ini dan pemakaian kasut ini untuk menjaga kaki daripads berbau terutama pada musim hujab (dira aziz .2010)

    diraaziz@gmail.com

    ReplyDelete
  35. i really wanna have my own crocs because it's beyond awesome and i don't need & have a solid reason why i need to have it :) Love doesn't need a reason aye?
    (Arupin S.,2012)

    Sarah Arupin: sara_cq@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. i really wanna have my own crocs because i want only the best,comfortable yet stylish for my feet and definitely practical to use. Either walking long hours for window shopping or running to the class under the heavy rain, crocs will make your life easier!
    Tengku Lina Izzati : lina_physicsmania@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. i really wanna have my own crocs because i want only the best,comfortable yet stylish for my feet and definitely practical to use. Either walking long hours for window shopping or running to the class under the heavy rain, crocs will make your life easier!
    Tengku Lina Izzati : lina_physicsmania@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. i really wanna have my own crocs because i wanna only the best, comfortable yet stylish for my feet and definitely practical to use. Either walking long hours for window shopping or running to the class under the heavy rain, crocs will make your life easier(no more second shoes)!

    ReplyDelete
  39. saya sangat mahukan crocs kerana Cheq-one juga pakai crocs :p (Imp 2012)

    Imran Sharif: im90my@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Saya sangat mahukan crocs kerana kaki saya sudah sebati dengan struktur crocs yang smooth, waterproof, elegant dan cute seterusnya membantu dalam menceriakan setiap hari saya. I love you crocs and f.s too <3
    [Julie,2012]
    Julie: propagandaterhebat@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. I want my own crocs because I want to walk, run and work in comfort yet still be presentable.Also, crocs can be worn with pretty much anything!Makes my life as a student wayyyyyyyy easier!:)

    saf_meela@hotmail.com

    ReplyDelete
  42. sy sgt mahukan crocs kerana sy sgt2 gemarkan designnya dan apabila memakainya sy rsa cool dn ohsem cm cik paten yg cute ni..( nurjahirah 2012)
    nurjahirah: nurjahirahjanudin@gmail.com

    ReplyDelete
  43. sy sgt mahukan crocs kerana sy sukakan deaign ny tahap maksimum dn. bila memakainya sy rasa cool n awsome sgt cm cik paten yg cute tu..( nurjahirah 2012)
    nurjahirahjanudin@gmail.com

    ReplyDelete
  44. saya sangat mahukan crocs kerana saya akan kelihatan rocks dan tak buruk!!! (munamuni 2011)

    munirah : muna8_8muni@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  45. saya sangat mahukan crocs kerana .. crocs mean for me " look fashionable but no pain! " super comfy must have footwear! :)

    sitifatimatul@gmail.com

    ReplyDelete
  46. i really wanna have my own crocs because I want to feel how's the feeling to have the original crocs because I'm just wearing a fake crocs before. This is because i'm not affordable to buy it. So I want to feel the originality of crocs and feel awesome too ! Hehehe. (Areen, 2012)

    Azreen Zunairah: areen1990@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. i really wanna have my own crocs because I need a new light and simple shoes to go to class :)

    Asyiqin Yunos : iqinamy@gmail.com

    ReplyDelete
  48. saya sangat mahukan crocs kerana ia sangat selesa dan tidak melenguhkan kaki especially untuk travel dan juga design yang sgt cool.luv it.

    mijah : mijaheddy@gmail.com

    ReplyDelete
  49. I really wanna have my own crocs because it is very comfortable, simple and yet still look stylish.

    Atiqah Yusop: atiqahyusop88@gmail.com

    ReplyDelete
  50. saya sangat mahukan crocs kerana crocs lama saya dah hancur selepas lebih lima tahun memakainya, untuk kesegaran dan kehebatan kaki yang lama saya harus dapatkan crocs yang baru untuk gantikan crocs yang sudah lama hancur it. Yes, mari pakai crocs! (MyaZoolkefely,2012)

    Mya Zoolkefely : leopardmya@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. i really wanna have my own crocs because i never have it before.it's toooo expensive!so, allow me...?heee (Izzati, 2012)



    Izzati : rainraff77@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Saya sangat mahukan crocs kerana rekaannya selesa dan membuatkan saya cergas dan pantas berjalan ke mana pun jua.Ohsemm...

    Nur Elyani : nur.elyani@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. saya sangat mahukan crocs kerana saya rasa sangat bergaya dan anggun dengan kaki selesa memijak bumi biarpun bumi bergegar.. Aauumm.. (Shira, 2012)

    Shahirahtul Hazwani binti Shafaruddin : mas88.angah@gmail.com

    ReplyDelete
  54. saya sangat mahukan crocs kerana saya xnak cederakan kaki saya dek kerana kesan lecetan drpd kasut yg x mesra kaki..(Anna,2012)

    Anna Hashim : anna@shapadu.com.my

    T.q :-)


    ReplyDelete
  55. saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu kelihatan anggun dan bergaya ketika kaki memijak bumi biarpun bumi bergegar.. Aauumm.. [SHIRA S.2012]

    Shahirahtul Hazwani binti Shafaruddin : mas88.angah@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Saya sangat mahukan crocs kerana bagi wanita yang suka bergaya seperti saya serta banyak melakukan aktiviti yang sedikit lasak,maka CROCS lah penyelamatnya! Tampil ringkas tetapi BERGAYA SAKAN! (Dalila.2012)

    Nur Dalila Bt. Fazlollah Suhaimi
    pinkydally@gmail.com

    ReplyDelete
  57. saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu kelihatan anggun dan bergaya dengan kaki yang selesa ketika memijak bumi biarpun bumi bergegar.. Aauumm.. [SHIRA S.2012]

    shahirahtul hazwani : mas88.angah@gmail.com


    p/s: fatin, ambil penyertaan saya yang ini ye. this one latest. Thanks dear, ;)

    ReplyDelete
  58. saya sangat mahukan crocs kerana saya dapat berjalan dengan selesa dan bergaya dalam apa jua cuaca dan keadaan..hujan ke panas ke..saya akan tetap bergaya dengan kasut crocs..love crocs so much..

    Sumaiyyah Mat Yatya: syauqahwardah@rocketmail.com

    ReplyDelete
  59. SAYA SANGAT MAHUKAN CROCS KERANA SAYA MAHU SEMPURNAKAN HARI SAYA DENGAN KESELESAAN!

    ERIN SUHAIMIN : erin.rhizp@yahoo.com

    TQ :)

    ReplyDelete
  60. I really wanna have my own crocs because it makes me look refreshing and youthful! It gives me comfort and style, all the way!

    Siti Adillah: siti_adillah@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. saya sangat mahukan crocs kerana memberi keselesaan optimum kepada pemakai dan kaki tidak mudah melecet.Croc memberi lebih keyakinan ketika berjalan selain design yg sgt trendy,uptodate and ready to wear utk csual activities

    mazila4558@gmail.com

    ReplyDelete
  62. saya sangat mahukan crocs kerana saya sekarang sedang mengandung, pemakaian kasut yang selesa amat penting semasa mengandung bagi mengimbangi badan demi menjamin keselamatan bayi yang dikandung.


    Dalila : n.dalilaj@gmail.com

    ReplyDelete
  63. saya sangat mahukan crocs kerana kasutnya sangat selesa, lagipun memang tengah berkira-kira nak beli sebab pregnant memang sangat memerlukan kasut ni. ;-) (peanut 2012)

    shahz_peanut@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. saya sangat MAHUkan CROCS kerana bagi saya crocs ialah:-
    C- cara
    R- rest
    O- ohsem
    C- cool &
    S- selesa
    dan crocs merupakan satu alternatif untuk kaki,jari serta kuku saya rest walaupun melakukan aktiviti yang lasak :)
    (AUNIAQILAH,2012)

    auni_fauni@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. saya sangat MAHUkan CROCS kerana bagi saya crocs ialah:-
    C- cara
    R- rest
    O- ohsem
    C- cool &
    S- selesa
    dan crocs merupakan satu alternatif untuk kaki,jari serta kuku saya rest walaupun melakukan aktiviti yang lasak :)
    (AUNIAQILAH,2012)

    auni_fauni@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. i really wanna have my own crocs because crocs is just too fabulous to resist! :p

    ReplyDelete
  67. saya sangat MAHUKAN CROCS kerana bagi saya CROCS ialah
    C- cara
    R- rest
    O- ohsem
    C- cool &
    S- selesa

    dan crocs ialah alternatif bagi kaki,jari & kuku saya rehat walaupun melakukan aktiviti lasak
    (AUNIAQILAH,2012)

    auni_fauni@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Saya sangat mahukan crocs kerana ingin menghadiahkan sepasang kasut baru untuk mak saya sempena hari lahir beliau pada 9 Nov 2012 agar tiada lagi rungutan sakit kaki akibat berjalan kerana saya yakin Crocs amat selesa untuk dipakai oleh mak saya...Tq Fatin

    Wan - wanmuslimin@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  69. Saya sangat mahukan crocs kerana, hanya mampu membelek dan 'menerai' sahaja crocs sebelum2 ni, tak mampu nak memiliki, huhu..i wish to have one, thank you fatin suhana :-) [SHAHIRAH M.2012]
    shahirah muhayidin : luv_shira87@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. saya sangat mahukan crocs kerana sangat comfort untuk berlari pergi kelas in case terlambat bangun & especially pada hari hujan . walk in style :)
    zuriyani zulkifli : yaniz_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. saya sangat mahukan crocs kerana kualiti kasut yang selesa dipakai, fleksible, dan tahan lasak. Di samping,rekaannya yang sentiasa mengikut trend terkini dan jual dengan harga yang berpatutan. berbaloi-baloi!!
    (Nina, 2012)

    Nina : nurul_nina@yahoo.ca

    ReplyDelete
  72. alaaa..valid utk crocs times square je ke? ruginyeee =(

    ReplyDelete
  73. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  74. i really wanna have my own crocs because crocs make me feel like walking on mattress! so awesome, so comfortable and really love it!

    nurul ain: cuties_girl89@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. saya sangat mahukan crocs kerana saya tak pernah ada kasut crocs dan saya sangat teringin merasa keselesaan kasut crocs itu sebab tengok kawan2 pakai cantik sangat!

    ReplyDelete
  76. saya sangat mahukan crocs kerana ianya sgt la selesa thp maksima utk dipakai dan menyaman kaki dengan rekaan juga wrna yang tersangat cun gila dipandang membuat si pemakai sentiasa yakin utk bergerak lebih pantas tnpa menyakitkan kaki dan pasti setia dgnnya untuk bergerak ke mana2..:)
    ( Eza Jafri, 2012 )

    Ezaratulnur : ej_ezara87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  77. I really wanna have my own crocs because I love wearing crocs because of their comfort. I can walk all day long and will not get tired and my feet feel great and awesome!

    SYARIFAH NOR ZALEHA BT SYED SHAHROM
    ellyvoir@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. i really wanna have my own crocs because, nak bergaya pakai high heel dah tak dapat coz sakit pinggang. Kalau dapat crocs memang penuh balik impian untuk melaram.

    ReplyDelete
  79. saya sangat mahukan crocs kerana sekian lama hanye mendengar sahaja akn besnye, praktikalnye, selesanye, bergayanye, santainya, kasualnye cuma belom merasainye sendiri shja. so, allow me. :)

    fidah: addonis_11@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. saya sangat mahukan crocs kerana hari ini birthday mak saya!!saya mahu hadiahkan kepada syurga saya. =)

    aja : cthajar.nas@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu lindungi kaki saya daripada terus kecut dek air hujan di musim tengkujuh ini. Mesti awesome powsome ! :D

    Sarah Izzati Saa'din : sarahsaadin@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. saya sangat mahukan crocs kerana tak mampu nak jadik mcm kancil jln atas buaya smbil ketuk kepala in real life..oleh itu, klu dapat sepasang ni bley gak bayangkan ketuk2 kepala buaya smbil lompat2...hehehhe...#padazamandahulu

    Mira: xavier_146@yahoo.com

    ReplyDelete
  83. Saya sangat mahukan crocs kerana ia akan membahagiakan hari ku
    (Erin,2012)

    Syuzairin suhaimin : erin.rhizp@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. i really wanna have my own crocs because i really love my feet...i hope the chance will come to me to wear it... (Illy, 2012)
    Illy Amaliena : amaliena87@gmail.com

    ReplyDelete
  85. saya sangat mahukan crocs kerana saya xpernah ada kasut crocs dan xpnh pegi Berjaya Times Square.huhuhu.harap saya bertuah utk dpt crocs yang ohsem n dpt ke Berjaya Times Square.:)

    safira1182@gmail.com

    ReplyDelete
  86. saya sangat mahukan crocs kerana saya tak pernah ada kasut crocs dan tak pernah ke berjaya Time Square.huhu.mesti ohsem sekiranya dapat memakai crocs di Berjaya Times Square..;)

    safira1182@gmail.com

    ReplyDelete
  87. saya sangat mahukan crocs kerana nak hadiahkan kepada husband sempena besday dia yang dah lepas.. tak beli lagi hadiah untuk dia.. hehehe (mimis 2012)

    Email : sweetheartstories@gmail.com

    ReplyDelete
  88. saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu kan sepasang kasut yang super amat selesa tetapi cun rekaannya untuk digunapakai sepanjang proses persiapan perkahwinan (cari barang hantaran, fitting, etc) juga untuk dijadikan props fotografi ;)

    asma: teddy_bearmer@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. BISMILLAHIRRAHMANNIRAHHIM..

    saya sangat mahukan crocs kerana ia sangat cantik menarik tertarik CROCS mmg DEBOOM..bila pakai sangat best and kaki pon tidak melecet..(Natasha2012)

    NatashaSaharrudin: ashaannah@yahoo.com

    ReplyDelete
  90. saya sangat mahukan crocs kerana...
    "saya memang gemarkan rekabentuk kasut ini yang sangat 'stylo' dan sememangnya kasut ini sangat selesa untuk wanita yang aktif seperti saya."
    .......CROCS sememangnya sangat bergaya dan seungguh selesa....."


    jaja : sitijaja_06@yahoo.com
    (me alerady stay in wangsa maju,kl..so, kalau dpt vaucher ni mmg seperb la...leh shopim crocs...memandangkan crocs yang lama memang minta di ganti baru...ahaks...thanx fatinsuhana) xoxo

    ReplyDelete
  91. saya sangat mahukan crocs kerana sgt confident klo berjalan dan so suwiiitt..:)

    wfws1505@gmail.com

    ReplyDelete
  92. saya sangat mahukan crocs kerana kalau setiap hari ke kelas saya suka memakai kasut yang mudah dipakai dan selesa dan walaupun berapa banyak kasut saya ada saya istiqamah dengan kasut yang memberi keselesaan kepada saya sepeti CROCS BRAND.

    Syafiqa Azizan- Fiqazizan@gmail.com

    ReplyDelete
  93. saya sangat mahukan crocs kerana kaki saya ni jenis manje sket pkai kasut je mesti melecet,mana tahu kot crocs ni ohsem kan?...hehehe

    Nuranira Zainudin
    anyra88@hotmail.com

    ReplyDelete
  94. Saya sangat mahukan crocs kerana saya seorang yang suka travel dan berjalan2 ke mana sahaja untuk cepat dan crocs adalah jenama yang dapat bertahan lama daripada cepat haus..:))

    Nurshahirah saleh:nurshahirahsaleh@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Saya sangat mahukan crocs kerana inginkan keselesaan apabila berjalan tak sakit kaki! Membuatkanku yakin Dan design nya juga Cantik! Hehe (Nawariah, 2012)

    Nawariah: nawariahzabidi@gmail.com

    ReplyDelete
  96. saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu tampil bergaya dengannya walaupun simple dan ringkas! Dan, keadaan cuaca di Malaysia ini membuatkan crocs pilihan terbaik sebab ia sesuai untuk musim panas dan musim hujan :)
    (farhana 2012)

    Farhana Harun : mcflurry_89@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. Saya sangat mahukan crocs kerana saya selalu tertarik kepada rekaannya yang simple, cantik dan mudah digayakan untuk semua lapisan masyarakat.

    damia : hannadamiaisme@gmail.com

    ReplyDelete
  98. saya sangat mahukan crocs kerana crocs sangat sangat selesa dan mudah dibawa kemana2 tak kire la outing, jogging, hiking mahupun bermain badminton. Saya nak voucher nie please. haha

    trah12_hanira@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. saya sangat mahukan crocs kerana rekabentuknya yang unik dan menarik juga nampak sangat selesa bila dipakai pada bila-bila masa...;) (nuRuL, 2012)

    n4sliz4_86@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. Saya sangat mahukan crocs kerana saya seorang yg pentingkan keselesaan dan setiap langkah yg selesa itu adalah nikmat yang tak terhingga.Dengan Crocs tiada lagi kaki melecet :) (S.Fatimah Azaharah 2012)

    Siti Fatimah : fatymazahra@yahoo.com

    ReplyDelete
  101. Saya sangat mahukan crocs kerana saya seorang yg pentingkan keselesaan dan setiap langkah yg selesa itu adalah nikmat yang tak terhingga.Dengan Crocs tiada lagi kaki melecet :) (S.Fatimah Azaharah 2012)

    Siti Fatimah : fatymazahra@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. Saya sangat mahukan crocs kerana saya sangat mementingkan keselesaan dan setiap langkah yang selesa adalah nikmat tak terhingga.Tiada lagi kaki melecet. :) (S.Fatimah Azaharah: 2012)

    Siti Fatimah : fatymazahra@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. i really wanna have my own crocs because.... I'm “WALKING” LIKE A BUTTERFLY, FLYING FREE IN MY OWN COMFORT ZONE and feel CONFIDENT when CROCS cover up my feet (HNMY, 2012)

    Hifa Nazirah : hn.yaziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. i really wanna have my own crocs because ...
    IM “WALKING” LIKE A BUTTERFLY, FLYING FREE IN MY OWN COMFORT ZONE and feels CONFIDENT when CROCS cover up my feet (hnmy, 2012)

    Hifa Nazirah : hn.yaziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. Saya sangat mahukan crocs kerana langkah bersama Crocs lebih menyakinkan saya!
    Ringkas dan Santai!! Itulah Crocs!!

    Aliatul Najiha: jiha_marshmallow@yahoo.com

    ReplyDelete
  106. tringinnya nak masok! tapi, sy jauh sgt dr times square. waaa!! sedih2.

    btw, baru tau yg akak ada gelaran che wan. bila smbung ngan fatin suhana skali ngan nama ayah akak, wahh...mmg pnjang nak menulisnya :)

    ReplyDelete
  107. saya sangat mahukan crocs kerana kesemua kasut crocs sangat berkualiti dan selesa serta tidak berat mengalahkan batu.Dan tak perlu lah saya beli selipar jepun lagi.

    ANIS BINT MOHD NEZAN
    anisnezan@yahoo.com

    ReplyDelete

  108. saya sangat mahukan crocs kerana saya takde duit nak pakai CROCS ori tanpa giveaway dari fatin suhana! selalu pakai crocs ciplak je.. T___T [Naasiha N.2012]

    Nurul Naasiha Muunawir : nurulnaasiha@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. saya sangat mahukan crocs kerana crocs sangat selesa selesa dan selesa. Ahh ,keselesaannya memang berjuta-bermilion kali ganda . Simple is better. ;)

    ReplyDelete
  110. saya sangat mahukan crocs kerana saya rase sangat penat memakai kasut tumit tinggi,jadi saye ingin mencuba memakai kasut crocs dan merasai keselesaan dan kehebatannya yang tiada tandingannya....

    sabrina_azba95@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. saya sangat mahukan crocs kerana selipar saya baru je putus jap tadi. waaaa... =)

    Liyana Mazlan : liyana.mazlan@gmail.com

    ReplyDelete
  112. I really wanna have my own crocs because i really want that. its looked sexy, cool, confident and comfortable for those that ware it. and the most important,i'm free till 18Nov to redeem this voucher. hehe :) [LeenNajib,2012]

    LeenNajib : fazleenkamarudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. saya sangat mahukan crocs kerana badan saya gemuk dan crocs mampu tampung berat badan saya sebanyak 80kg ini. kasut lain tak berapa nak mampu. pakai sebulan habis haus dah tapak.

    AISYAH TAIB : maisyahh25@gmail.com

    ReplyDelete
  114. I really wanna have my own crocs because I love my feet and I wanna give 'em the best! [Kate.2012]

    Cethy Qasmawanthy : cethy.qasmawanthy@gmail.com

    ReplyDelete
  115. saya sangat mahukan crocs kerana ia selesa, fleksible dan safe bila dipakai dan paling penting masih nampak trendy dan cantik :)(Rosasnizah,2012)

    Rosasnizah : misqrose7@gmail.com

    ReplyDelete
  116. I really wanna have my own crocs because I love my feet and I wanna give 'em the best!

    ReplyDelete
  117. Saya sangat mahukan crocs kerana CROCS membuatkan ai sangat STYLISH dlm apa jua keadaan........ *SMILE*

    ReplyDelete
  118. I really wanna have my own crocs because its colourful,goofy and clunky. Its really cool to have crocs as my new pet :)
    (Rosasnizah, 2012)

    Rosasnizah : misqrose7@gmail.com

    ReplyDelete
  119. Saya sangat mahukan crocs kerana crocs memudahkan perjalan seharian disamping memberikan impak yang sangat WOW pada saya.dah tentu kelihatan lebih muda daripada biasa! segala urusan perjalanan saya akan menjadi lancar disebabkan crocs yang sangat selesa dan ada umphhh bila dipijak !dengan menggunakan crocs pasti kaki saya sentiasa segar bugar ,tak melecet and of koss tidak akan menyebabkan saya terjelepok jatuh , awtchh ! pastinya dengan crocs saya Stylistaa and bukan upss :')

    email : chummy.sweetrox@yahoo.com

    ReplyDelete
  120. Saya sangat mahukan crocs kerana design kasut ini sangat simple dan memberi keselesaan kepada kaki saya untuk berjalan tanpa melecet :)
    ( Norhidayu , 2012)

    Norhidayu : pinkygurlz2063@gmail.com

    ReplyDelete
  121. i really wanna have my own crocs because im preggy and badly in need those stylish n ohsocomfy free shoes..
    dila : diywho@gmail.com

    p/s : agaknye ade x rezki anak i eh ;)

    ReplyDelete
  122. saya sangat mahukan crocs kerana kaki saya buruk. Jadi dengan adanya crocs ini, saya pasti kelihatan kacak bergaya. Saya juga dapat rasakan dengan adanya crocs ini, saya akan kelihatan sempurna dan menakjubkan di mata gadis-gadis.
    [BONI KACAK,2012]

    boni kacak : putra.z.boni@gmail.com

    ReplyDelete
  123. Saya sangat mahukan crocs kerana saya inginkan telapak kaki saya berpeluang merasai pengalaman berjalan dengan menggunakan kapas, oh lembutnya! :) [Hanun.2012]

    Nur Hanun : nurhanunmuhammad@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. Salam cik fatin :)
    Saya sangat mahukan Crocs kerana Crocs mampu memanjakan kaki dan jemari saya agar tampil anggun setiap masa [Farah N.2012]
    Farah najwa: fnajwazainal@gmail.com

    ReplyDelete
  125. saya sangat mahukan crocs sebab saya nak pergi kerja dgn crocs. oleh itu, nepalis takkan sweet sweet saya kerana sy dibodyguard oleh sepasang crocs! :)(ceqjay,2012)

    snoorfazela@gmail.com

    ReplyDelete
  126. saya sangat mahukan crocs kerana crocs menjamin keselesaan kaki saya di samping saya akan nampak styli mylo ketika bersantai dan ke kelas..

    ReplyDelete
  127. saya sangat mahukan crocs kerana saya tak pernah lagi pakai crocs dan tak taw lagi camna rasanya bila pakai crocs,, bagi la peluang saya mencubanya.. =') -wawawyda-

    wyda.pisces@gmail.com

    ReplyDelete
  128. saya sangat mahukan crocs kerana saya ingin tampil hebat di kalangan kawan2 saya kerana saya ada crocs ! ^__^


    wahida : wyda_hafiz@hotmail.com

    ReplyDelete
  129. i really wanna have my own crocs because crocs always walk the talk and because of that crocs are rawkkks!!!

    Husna Mohd Noor
    husnamn@gmail.com

    ReplyDelete
  130. saya sangat mahukan crocs kerana saya mahu ber-snorkeling tanpa perlu sewa kasut utk snorkel bg melindungi kaki dr cedera terlanggar coral. hehe

    (gaya ckp mcm pernah buat je :p )

    nadirah

    nadirahzainoren@gmail.com

    ReplyDelete
  131. saya sangat mahukan crocs kerana musim hujan ni kompem dapat jaga kaki saya dari basah or musim panas dapat lindungi kaki dari burn. setel! takde masalah :)

    asma : myyimmias91@gmail.com

    ReplyDelete
  132. well..worth a try

    i really wanna have my own crocs because

    Crocs
    Ruler
    Of
    Comfy
    Shoes!! =D

    daing1310@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. I really wanna have my own CROCS because the flexibility of wearing it is extremely unexplainable. The feeling of wearing is simply said as delicious as eating mushmallow.

    Please please fatin suhana, please let me get it for free since I have been dreaming for CROCS for such a long time.

    I do not own any blog, here's my email:
    deyzurt@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. saya sangat mahukan crocs kerana ianya selesa dan trendy.

    Nur Farhana bt Ibrahim
    farhanaibrahim93@gmail.com

    ReplyDelete
  135. i really wanna have my own crocs because i want people to be afraid when they see me who walk with 'crocodile' on my feet.wahh=0

    ursha_aira@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. saya sangat mahukan crocs kerana crocs adalah jenama yang sangat selesa dan sangat sesuai dipakai ketika musim2 hujan macam sekarang ni..haha

    wimie
    nawimie@gmail.com

    ReplyDelete
  137. saya sangat mahukan crocs kerana saya mampu tampil bergaya dan x perlu risau untuk berjalan di dalam hujan ;)

    hanis : haniszaf@gmail.com

    ReplyDelete
  138. Saya sangat mahukan CROCS kerana ia membuatkan si pemakai sgt Cun, Ringan, Ohsem, Comel, Stylo !! Itu lah CROCS.. Jalani kehidupan dengan keselesaan..
    (AISHAH 2012)
    Ctnuraishahton@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  139. I really wanna have my own crocs because I believe it will comfort my foot and increase my confidence level to walk, run and jump in front of many people anytime and anywhere.. awesome! :)

    ReplyDelete
  140. I really wanna have my own crocs because I believe it will comfort my foot and increase my confidence level to walk, run, and jump in front of many people anytime and anywhere.. awesome! :)

    Nor Armila Binti Arwani
    armilafaryla@gmail.com

    ReplyDelete