Saturday, November 3, 2012

dreamer went missing.

Assalamualaikum.

Dreamer ni tersangatlah aktif. tapi kalau waktu tidur, dia akan tidur mati. kacau lah macam mana pun, mata je bukak, tapi satu badan macam paralyse. hehe. tadi cari dia satu rumah tak jumpa-jumpa. dah la dia ni jenis yang tak berbunyi. nak tunggu cakap 'meow' tu macam, 2 hari sekali je. punyalah mahal suara si dreamer ni. anyway, jumpa dia kat sini tadi : 


sebab nak tengok paper bag, tetiba je ada makhluk lain kat dalam ni.

dreamerrrr!





dia dah start marah sebab kejut dia tidur. muka ala2 retis kene serbu ngan papparazzi gitteww.

balas dendam katenye. lolz.
hihi. ok tu saje. have a nice weekend korang! :)

42 comments:

  1. omg ! comelnye meow :) gedebab :)

    ReplyDelete
  2. comell sangattt..geram jek..suke tgk mate die..bulat...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..asal nakal sangat dia ni fatin?? Eeee rasa nak peluk2 je dia.. nanti free buatla video tin.. rakam aksi dia hehe

    ReplyDelete
  4. dreamer ni tak takut lemas ke duduk dlm beg tu :p

    ReplyDelete
  5. Comel comel. Kucing saya suka main dalam plastik jugak. Kdg2 sampai tetido. Dlm kotak or bakul yg kecik pun dia suka masuk. So nmpak selambak je sbb dia gemok. Hehe. Kucing mmg penghibur n peneman setia :) lagi satu, dia suke makan tomato! Mmg jaga kulit sgggttt. Haha

    ReplyDelete
  6. terlampau cute , geram2~halo dreamer :3 meow.

    ReplyDelete
  7. haha sungguh tomey!mcm my betty... <3

    ReplyDelete
  8. haha so adorable!
    she just like my betty... <3

    ReplyDelete
  9. haha comel sgt dreamer ni... baka kucing parsi ke?

    ReplyDelete
  10. eeeee...muka marah dreamer sangat comel..booolat sangat mata dia..comeyyynye!!geraamm!!

    ReplyDelete
  11. cute sgt dia,,,i wish i had a cat one day~~

    ReplyDelete
  12. Dreamer memang photogenic. Kucing saya kalau ajak main main camera hampess, di gigit nya hp saya. Haha

    ReplyDelete
  13. cmey la fatin,dok brkawan ngn kcing,.hehe

    ReplyDelete
  14. comel. geram. suke kucing. comel sgt dorg.

    ReplyDelete
  15. aaaaa dreamer comelllll mcm kak fatin :)

    ReplyDelete
  16. comellllnya....suke tgk....ya allah...cute sgt.... <3

    ReplyDelete
  17. hihihi muka terkejut tu tak boleh blah lah....comel dreamer ni..http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. comel sungguh la dreamer ni..untungla mama die :)

    ReplyDelete
  19. eh.eh.perangai sama mcam kucing saya jugak.. suka main dalam plastik :)

    ReplyDelete
  20. alahaiii... tido dalam beg plastik.. boleh lemassss

    ReplyDelete
  21. olololo..tomei nyer. best kan ade kucing ni, bole buat peneman time kebosanan

    ReplyDelete
  22. hehe...comelnya :) mnja plak tu.

    ReplyDelete
  23. hihi.. dia memang tersangat2 lah comel. dan nakal. dan manja. dan mengada. ade2 je perangai pelik dia ni. ahha

    ReplyDelete
  24. alahai...comelnyer...grm betul tgk dia.

    ReplyDelete