Monday, November 5, 2012

spm.

Assalamualaikum :)

Esok dah SPM. my lil' sis, farah will be having her SPM tomorrow. so good luck to her and to all my dear readers yang akan menghadapi exam esok. buat yang terbaik tahu. based on my experience and others, ye betul, kalau result SPM tak ok.. you still can success in life. BUT if you do good in your spm, and you get good result, it is actually a step further to success. jadi buatlah yang terbaik, make your parent proud of you. jadikan spm ni sebagai satu permulaan untuk satu kehidupan dan masa depan yang lebih cerah, Insha-Allah :)

sebelum tidur, izinkan saye menepek gambar perasan saye untuk tatapan dreamer sewaktu dia kebosanan bila sy tiada di rumah. saye syak dreamer selalu hack account twitter, fb dan email2 saye, sebabnya semenjak dua menjak ini saye selalu kene hack dengan unknown. *sarcastic.


memang. takde motif pun. hehe!
btw, esok dah isnin! wah cepatnye masa.. tahu tak apa yang best yang akan terjadi pada hari isnin? selain spm (best sangaaat, ehheehe), sila ke prettypop.com.my untuk mengetahui jawapannya! eceh, komersial sangat cara ai ni kann. gitteww.. hehe. cepatlah korang, jom pegi website prettypop sebab esok first day dia launch the website. and the best part is.. ada discount and free postagee! ngee. so lets'! lepas shopping kite bekerja dengan lebih semangat sebab kene cari duit lebih. lolz. but frankly, baju2 kat sini cantik. sy pun dah beli skirt2 kat sini. have fun people! :D

goodnight korang :)

19 comments:

  1. Good luck for yr lil sis fatin :-)

    ReplyDelete
  2. Good luck to your lil sista!

    Psssss you're pretty ;)

    ReplyDelete
  3. selamat menjawab exam! selamat hari senin! hahaha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk yg mengambil espiyemmm (SPM) sahajee. huhu

      Delete
  4. selamat jawab exam! selamat hari senin! =)

    ReplyDelete
  5. paling bawah kiri tu kesukaan sy.
    *walaupn xde sape tanya, sy nk bitau gak (-_-)

    ReplyDelete
  6. hehe, all the best untuk adik sis fatin! cantiklah tudung yang awak pakai. beli kat mana eh? ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha-Allah.. thanks! mm, dulu jual. skang dah tak jual. hehe

      Delete
  7. that was really good lookin glasses!

    ReplyDelete
  8. fatin dear, rasa nak cubit2 pic kamu. kekiutan sangat... ehehhh! here here

    ReplyDelete