Monday, November 12, 2012

teaser.

Assalamualaikum.

memandangkan ramai suka peplum, ni kira teaser dulu. ahah. jadi sila bersiap sedia! :)

with dearest cousin, ainun :D


23 comments:

  1. mimie baru nk tweet kak fatin tanya pasal ni. tp labuh sangat x? nampak mcm labuh je

    ReplyDelete
  2. Kak fatin , i want this !!
    Yg kak fatin pakai tuuuu ..
    @RheaIxara tweeter saya . :)

    ReplyDelete
  3. wow,susah ar nak cari peplum yg labuh2 ni. kat TS tu sume pendek2. btw, nanti insyaallah nak beli laa.

    ReplyDelete
  4. Kak fatin , i want this !!
    Yg kak fatin pakai tuh haa .
    @RheaIxara tweetr saya (:

    ReplyDelete
  5. susah laa nak cari peplum yg labuh2 cover punggung ni. dkt TS tu pun pendek je. insyaallah, nanti berminat gak nak beli. :)

    ReplyDelete
  6. yang fatin pakai tu saiz ape? ke free size sume peplum tu.. klu petite boleh pkai ke..

    ReplyDelete
  7. keciknye dunia. Fatin.. rsenye ainun is my junior kt SMKA tok jiring. if i'm not mistaken her for other person. huhu..

    ReplyDelete
  8. tudung biru senyum mcm ziana zain..eheh?

    ReplyDelete
  9. cantik gila baq hang !! haha nak nak

    ReplyDelete
  10. saya nak tp nak tny klau tnggi 152cm labuh sgt tak??/

    ReplyDelete