Monday, November 14, 2016

Rindu lah.

Assalamualaikum and Hi,

Yang tengah tu berangan lebih sikit huhu

Lama sangat sangat tak menulis rasanya. BFS is growing and there's always a lot of things to do. haih, seorang Fatin Suhana memang susah nak duduk diam. BFS baru pindah office baru so sekarang ni best sikit la kalau nak menulis sebab konsep office baru me and husband buat ala ala cafe gitu.

Gambar kat atas tu shoot dekat office semalam, buat time weekend kalau tak terus distract team BFS hehe. currently ByFatinSuhana sedang buat #pencarianwajahbfs di instagram and the entries are overwhelming Alhamdulillah! The picture kat atas tu adalah Top 4 yang berjaya. the result will be out on 18th November :) 

Esok kita buat office tour eh. hihi. ok lah nak kena pegi gym, 3 minggu stop gym sebab busy harini kena start balik. till then, untill next post.



take care people :)

6 comments:

  1. Ya Allah... lamanya akak tak update blog! Tahniah kepada top 4 yang berjaya tu.. Semoga dipermudahkan segala urusan akak .. Amin...

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dan dipermudahkan untuk urusan tersebut

    P/S: Jana pendapatan lumayan dengan Uber.
    Cara daftar di sini >> http://www.uber.hebahkan.com/2016/03/bagaimanakah-cara-mendaftar-untuk.html

    ReplyDelete
  3. hai fatin. lama x update blog. :)

    empat2 orang tu cantikkk..msti susah nak pilih mana satu yang menang

    ReplyDelete
  4. gud luck fatin.. :) following u lama dah.. dari sebelum kawen..sampai sekarng dah berada di tempat yang tersendiri.. tahniah dear.. :)

    ReplyDelete