Tuesday, November 29, 2016

The other side of him

Assalamualaikum and hi,

Alhamdulillah fashion show dah lepass and i am so relieved it went well. although ada la few hiccups here and there but overall everything is good. masa last week time suma orang tengah busy untuk shoot for video tetibe husband buat sweet pulak. 

Ada orang call tanya i dekat mana and i bgtau i kat office. padahal suami ade je kat office, depan i je punn hewhew :') bila orang tu dah datang, dia bagi bunga n she said from your husband. pening jap nak hadam sebab suami dari tadi dok serious memanjang or maybe sebab depan staff ehehe.



It is soooo pretty i can't believe he got taste! It is actually Tulip all the way from Holland. mungkin dia nak something yang rare kot. hihi.


Nampak tak husband kat belakang still busy lepas bagi bunga sambung buat keje. wife dia je la yang excited sensorang huhu. but I appreciate it a lot baby :)


Tu bukan tulisan husband tau, jangan tertipu hehe. Sangat disyorkan pada para suami kalau nampak wife akan melalui hari2 yang busy please please please belikan bunga. automatic jadi baik semua benda pun boleh. ehehe.

And thank you so much FlowerChimp sebab buat surprise! i love it so much. lepas pada dapat bunga terus check website dia sebab impressed dengan bunga yang dapat. rare ok. harga pun not bad compared to what we get.

Nah, kita bagi siap siap dia punya website. your welcome ;)


2 comments: