Thursday, August 28, 2014

Mrs. Fatin Suhana.

Assalamualaikum and hi :)

I am now officially a wife to Abdul Mueiz Mohd Nazari. Alhamdulillah..
since i got a new laptop yesterday, Insha-Allah you can see me more often here. hewhew.
currently i'm in Brunei for my cousin's wedding reception. kalau rajin, i will update about it too.
Ya Allah rasa banyak sangat benda tak update dekat blog. give me courage! ok till then, see you in next post, soon :)

26 comments:

  1. Tahniah Fatin..xsabar nak tgk pix sanding awak..

    ReplyDelete
  2. Congratulations fatin ! May Allah grants u n husband barakah n happiness in marriage, aamiinn ^,^

    ReplyDelete
  3. wah! tc di brunei..nnti boleh la akak update apa yg best kat brunei..hehe..

    ReplyDelete
  4. Congrate sys fatin ! Semoga sys bahagia hingga ke jannah .. Nak tgok gmbar wedding sys fatin .. Excited sgt ni .. Hihi .. ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah fatin & mueiz.. semoga ikatan suami isteri ini kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  6. nanti update post banyak banyak tau pasal wedding and honeymoon.
    tak dapat datang hari tuh so baca blog fatin pun jadi la.
    ig fatin tiap hari kita tengok.
    hee.
    :)~

    ReplyDelete
  7. Im waiting for ur update Mrs.Fatin Suhana.. Btw Tahniah ye..

    ReplyDelete
  8. Hi kak fatin. Saya ikut blog akk dah lama. Dari tak famous hingga sekarang dah kebabom dah hehe. Anway, Selamat pengantin baru ! Keep updating your blog. Dont stop writing. cuz i love to read it ! hihhi. Have a nice day !

    ReplyDelete
  9. Update selalu please. Rindu :(

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Didoakan kekal bahagia hingga jannah.

    Jemput singgah, www.vitaminsuci.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. I wish you happy life inshaaAllah. I like how you are a positive and smiling person. I think you'll have a great family. MashaaAllah:)

    ReplyDelete
  12. bru nk ngowat skali melepas da ....:p hehmd

    ReplyDelete
  13. Bru nk ngowat melepas sudah hehe just kidding :p

    ReplyDelete
  14. Congrates semoga kehidupan akan datang sentiasa hepi dan dalam rahmat Allah

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete
  15. Tahniah dah berjaya menjadi suri.Semoga berbahagia

    ReplyDelete
  16. selamat Fatin! I'm happy for you. Regards from Jakarta, especially Indonesia Tourism

    elnienesia.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Akak . . tahniah :) Kita baru tahu ni lepas tengok insta Akak :)

    ReplyDelete