Sunday, December 11, 2011

jekarta feat bandoeng.

Assalamualaikum.

last week sy ke jakarta n bandung bersama rakan2 kelas.
antara vacation yg paling best sy pnah pegi even bandung tu da mcm rumah
kedua sbb selalu pegi. tp sbb kali ni pegi dgn kawan2, it's so much fun :)
mm. sebenarnya ni aktiviti kelas utk subject issue.
kalaulah subject issue ada for every semester. heh ;p

kiteorg naik Airasia ke Jakarta dulu, since kalau
flight ke Bandung terus, it cost about rm1000++. if
ke Jakarta, around rm500++. tak ke jimat namenye tu haa.
disebabkan terlalu lama kat LCCT, mmg rutin sy la, makan.
syfiq sgt baik sbb blanje sy donut besar ini walaupun tahu
penguin ni baru lepas mkn spaghetti. tahu2 je da lame usha donut ni.
aha.

muke excited smpai baca buku pun tak fokus.
sebagai balasan, flight delayed. thank you.

syfiq n ammar sbgai bodyguard. eh silap. peneman.
gadis2 lain naik flight a day before us.
maybe utk shopping di jakarta agaknya. niat sy hanya
utk shopping di bandung, makanya lambat sket la pegi. lolz.

udah nyampeeeei! turun kat terminal 3, terminal ni terminal baru.
ala2 klia tapi in smaller size. cantik :)

malam tu some of us menempah risiko naik angkutan di tengah malam
n kami ke hard rock cafe, jakarta.


the lovebirds, anis n yujie :)

happy betul masing2 dpt bergambar. hehe.

lepas balik tu, lepak2 kat bilik kawan2 smpai pukul berapa ntah.
mata pun dah mamai sgt dah.

bukti muka dah sgt mengantuk tapi kawan2 tak bagi tido.
tragis.

esoknye kami ke bandung!
malas nak tulis, korang tgk gambar je la.
hehe.



feveret neh. tak tipu.










b4 balik lepak kat airport jakarta 15 jam.
sampai 3 cafe kiteorg lepak.
last but not least, starbucks :)




lepas grad kiteorg planning nak ke tempat lain pulak.
macam best pulak pegi ngn kawan2 ramai2 ni :)


overall, trip kali ni mmg best.
harus strive utk final yg dah nak dekat.
ganbatte ne!

till then,
take care people.

24 comments:

  1. Bestnyer shopping n berjalan..

    ReplyDelete
  2. semoga dpt tambah pengajaran dari pengalaman . :D

    ReplyDelete
  3. bestnye pegi jenjalan..outing dgn kengkawan is da best kan...haiishh...bile la sy leh pegi jenjalan ni..sob3..

    ReplyDelete
  4. trip with frend totally fun..best nyer tgk u jln2

    ReplyDelete
  5. suka gambar kak fatin pakai skirt tu tp gmba jaohhh

    ReplyDelete
  6. bestnya pegi dengan kawan2....love it! ah btw, u look gorjes lah..

    ReplyDelete
  7. kite kt jakarta ni fatin! hehe. cantiknye dia :)

    ReplyDelete
  8. wow..bila la alkisah boleh ke kelas korang.. boleh join outing and travelling

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat g travelling dgn membe membe..
    emm saya ada tagged awak kat blog saya. u just need to do simple things. hope you free to join it :) thanks :)

    ReplyDelete
  10. been to bandung and jakarta. best! :)

    ReplyDelete
  11. fatin, macamana your course boleh lepas trip oversea ya? sbb i punya course lagi la kena pegi trip tp dean kata tak boleh even keluar dari semenanjung pun. or ni trip senyap-senyap? hihi just asking.anyhow, i pun uitm s.alam under architecture course.salam kenal ;)

    ReplyDelete
  12. wah, that inspirational book by rhonda bryne!
    i tgah bace juge, nak abes dh =)

    ReplyDelete
  13. eh, farihan pun ade?? my domemate time sekolah la! hehehe

    ReplyDelete
  14. saya suka kak fatin xmake up heavy for ur eyes,nampak lagi cantik. dah perfect :)

    ReplyDelete
  15. Hai akak.Akak ada edit gambar tak? Kalau edit,boleh tau kat mana akk edit? tq.

    ReplyDelete
  16. waah gambar yg pash hijau tu cantik sgt!nampak natural ja.nice trip :)

    ReplyDelete
  17. sape nak gi jakarta bandung bole usha blog saya, ada pakej tour murah je rm220 untuk 3d2n :)

    ReplyDelete