Wednesday, July 9, 2014

Gifts to my sister

Assalamualaikum and hi :)

Previous post haritu ada tulis pasal giving is getting. And kebetulan i was thinking what to give to my lil sis. It's not her birthday, just random present to make her happy :D

So teringatlah yang si farah ni suka sangaaat ambil baju kakak dia. Her philosophy is, what urs is mine. What mine is partially yours. Tssk. Nasib baik kakak dia ni comel, lemah lembut serta baik hati. Makanya cepat2 gi order baju dekat nile.com.my

So kenapa nile? First sebab previously pnah bli kat nile and servis dia sangat efficient and cepat. Second, sbb murah berbaloi baloi nangis kalau tak order. Umpamanya macam tu la. Aha

Haritu order alamat office. Then bila balik kuantan bagi dekat farah. Haruslah happy siap pose ala2 model gituu. Saja belikan dekat dia dress and skirt supaya nampak lebih sopan. Farah ni suka pakai jeans je, tp sbgai kakak yang 4 tahun sekali je pakai jeans haruslah ajak adik dia pakai baju yang sopan2 juga :)

So joms tengok ape model farah ni pakai. Hewhewhew *muka farah terlebih excited harap maklong.




Tops tu dah sekali dengan singlet dekat dalam. Code WCC7051 price RM 24.20 (baru tau murahhhh khennn)

 Kat belakang konon2 terbelah tapi ada je baju lain kat dalam. Sangat cantik :)


Then got her new handbag sbb slalu pakai handbag same je. Code WBS10257 price RM35.90


Obviously i'm gonna borrow her handbag nanti.
 This sulam maxi sesuai untuk pergi tarawikh sebab sarung je kan. And best sebab size dia x besar sangat so just nice untuk farah.

 Yang ni code nya BMB8011 price RM66.00

Next adalah peplum. Peplum and lace wull never go wrong.



One set with kain ye yang ni. Code BMC00E697 price RM48.90

 Yang ni my personal fav and farah punya fave juga. Sebab pakai2 terus rasa terletak and cantik. Code BMB7611 price RM55.00

And last but not least haruslah belikan shirt jugak so farah tak la rasa kakak dia ni beli syok sniri macam beli untuk diri sendiri. Muka untuk gambar ni terlebih happy sebab nasib baik kakak dia belikan baju ikut taste dia jugak. Tehehe.



Code WCC7051 price RM24.20.

Frankly i am really satisfied with their goods and services. I am truly recommend you guys to try nile.com since it is affordable and comes with variety of choices.

       


During this ramadan, you can enjoy FREE DELIVERY with minimum purchase of only RM48 @ nile.com.my. Check out more on the FREE DELIVERY promo >>here<<

Taknak cite banyak. Kalau my sis pun terkejut with all the prices and terus usha website nile.. korang pun boleh la sama2 usha website ni ye. Hihi.

Till then, take care people ;)

8 comments:

  1. untunglah.. ada kakak pemurah ye... huhu

    ReplyDelete
  2. betul ..
    rasa cam murah je kt nile

    ReplyDelete
  3. Dah2.. Memang murah nak arwaaaaaaahhh semua.. ^.^
    haritu, dah grab heels satuuuuu.. Next time, blouse, top, and kasut raya pulaaaaaakkkk.. Memang muraaaaahhh.. Thanks sebab review pasal Nile.. Heheheheh ^__^

    ReplyDelete
  4. lawa la ... teringin tapi tgh budget. haha.. kalau xmembudget nnti nak p borong jugak. tehhhee

    ReplyDelete