Friday, June 5, 2015

If you don't have enough time for breakfast..

Assalamualaikum and hi :)


I've always have this one perception kalau orang after surgery ke, ibu lepas bersalin ke.. kene ambil pati ikan haruan. which is good.

but then, kenapa tak pernah terfikir untuk ambil setiap kali breakfast?

kannnnnn.

we do know that it has a lot of benefits especially to our brain and body. taking it as our breakfast routine could give extra energy. lebih mudah kalau ada produk yang specifically buat pati ni kan. so i was told about this : Maspati Pati Ikan Haruan. sangat2 menyenangkan! hanya dengan sebotol 75ml Maspati Pati Ikan Haruan sebagai sarapan, it gets you going throughout the day.

Bukan apa, dah nak dekat puasa ni.. kerje overload melampau :') sekarang ni i dah cuba kurangkan coffee sebab selalu sakit perut bila ambil coffee as breakfast. sobs. might wanna try this MASPATI Pati Ikan Haruan. lagipun kalau tak sempat breakfast dekat rumah, i can always bring the bottle anywhere. mudah kan? :)






Jom cuba MASPATI Pati Ikan Haruan harini! #maspaticergas

For more info, boleh ke facebook MASPATI : click here

Till then, take care people! :)






5 comments:


  1. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  2. pati ikan haruan ni yang ada masuk dalam iklan radio tu ye..ke ni lain.

    ReplyDelete
  3. Senang kalau dah ada Maspati ni. Boleh bawa kemana-mana tanpa risau ..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Pati ikan haruan mmg bagus untuk diamalkan tapi mungkin bukan dengan pengambilan yg kerap kerana ia juga boleh memudaratkan. Untuk maklumat lanjut mungkin boleh google berkenaan kesan sampingan/buruk pati ikan haruan. Maaf sekiranya komen ini tidak membantu. =)

    ReplyDelete
  5. Previous anonymous, betul tu. Careful. Every things need to be consult first pada yang pakar. Sesetengah org mmg x boleh consume certain things mcm pati ikan haruan. People with adhesion colic contohnya. Mmg x bole makan. Organ ebdomen akan melekat lg terok dlm bdn. Just, careful the things that you advertise ni, media influencers. Tq

    ReplyDelete