Thursday, June 4, 2015

The perks of having Bank Rakyat Platinum Master Card

Assalamualaikum and hi :)


Walaupun raya masih lambat tapi tetap nak cerita pasal something yang boleh menolong kita semua berbelanja secara berhemah and also ada banyak perks (kelebihan). ye lah, siapa tak nak kan. wuwuwu. enough with that silly words. hmm dah 26 tahun kot. haih la. selalu betul monolog dalaman fatin ni. identity crisis mungkin. ok dahhhh. 

So today i am going to tell you about Bank Rakyat Platinum Master Card. There are a lots of exciting things that this Bank Rakyat Platinum Master Card offers. but the one that catch my heart the most is their collaboration with Melium Group. Faham tak dalam Melium Group tu ada banyak butik best2 yang mahal nangis rasa tak mampu kena menabung lama baru boleh beli. dah lah jarang buat sale.wuu. BUT. this time around, Exclusive for Bank Rakyat Platinum Master Card's cardholders, they can enjoy an additional 10% discount on top of the 40% discount on all items at participating Melium Boutiques end season of Sale on 4-6 June 2015 for VIP preview and open to public on 7th June 2015.

Meaning you will get 50% off for any Melium Boutiques! some of the boutique that i know : Aigner (nak pergii nak pergii), Tods, Hugo Boss, Givenchy, Hackett London and much more. banyak tu discount. phew, menggugat iman betul :')

dah lame perhati bag ni. adakah impian akan menjadi nyata? ;')


Okay tadi tu baru bagitau 1 jee benefit. there are other benefits with Bank Rakyat Platinum Master Card. too many privileges that i can't resist! some of the benefits :

1


1. Waived annual fee*
     Nota : mestilah digunakan sekali dalam setahun untuk yuran dikecualikan.
    (*tertakluk pada terma dan syarat)
2. No mark up rate for overseas transaction
3. FREE Group Family Takaful Coverage and “Khairat Kematian” worth RM1,000. Coverage includes guaranteed repayment of outstanding finances accrued through Platinum Card Usage.
4. If you have a permanent Disability and cannot work, you do not have to pay the outstanding balance
5.  Free Family Takaful Coverage and Premiums paid by the Bank
6.  Discount For Mail Order/Telephone Order ( MOTO): Privileges and special discounts under the Bank’s MOTO program. The program promotions will be sent together with the monthly Platinum Card Statement from time to time.



For more inquiry: kkredit@bankrakyat.com.my
Please send your Platinum of Application From to: Pusat Bank Rakyat, Peti Surat 10971, 50730 Kuala Lumpur. Tel : 03 – 2693 7600 Faks: 03 – 2693 900

Take care lovelies!




1 comment:

  1. Kalau digunakan secara berkhemah memang bermanafaat. Kalau tidak jadi mudarat pula...Nanti asyik nak fikir shopping ajer..

    ReplyDelete