Friday, November 6, 2015

Tutorial : 4 cara berlainan memakai instant hijab.

Assalamualaikum and hi,

Sekarang ni banyak pulak tengok orang pakai instant shawl. Dulu tak minat sebab rasa macam satu style je boleh pakai. kadang2 jahitan tak kemas la, bentuk muka kembang la.. semua lah. ye la, nama instant kan, so dia tak personalized untuk muka kurus ke kembang. huhu.

So i came out with a conclusion, why not ByFatinSuhana (BFS) buat sendiri. yang memenuh citarasa. kain tak jarang, lembut, mudah dibentuk, boleh bagi ilusi pipi pau sebesar padang jadi slim dan didatangkan dengan 17 warna menarik. gituu ayat promote. hehe. tapi betul, baca sampai habis dulu tauu.

Ada banyak style yang kita boleh pakai instant shawl BFS ni. sebelum tu kite tengok mix n match dulu okay : 


padankan dengan dress LILY BFS lawaa


ataupun padankan dengan Roosevelt. pun menarik :)

So here are the tutorials for each styles. effortless sangat. pasni tiap2 hari pakai instant shawl. ahah






mudah kan? :) if you have similar instant shawl you can try these tutorials. or if you want to buy BFS instant shawl you can go to our instagram for more info. online release will be tomorrow at 11am and we will be selling these beautiful instant at our boutique next Tuesday. kalau datang butik weekend ni akan ada samples for each colours.

Price : 1 for RM45, 3 for RM 120
Material : Crepe

Seriously, antara benda yang paling sakit kepala nak buat. tapi bila dah jadi and pakai.. dah taknak pakai shawl sebab ni jauh lagi mudah dan terbentuk :')

till then, take care people!

5 comments: