Friday, January 27, 2017

Lord Cosmetics [Video]

Assalamualaikum and hi,

Haritu ada lah try lipstick best. Lord Cosmetics. tak sure kalau korang dah try ke belum tapi the feeling nye ya Allah.. best amat. haritu keje kat office dah siap pastu ada masa dekat office sempat la buat video untuk ketiga tiga warna Lord cosmetic ni. 

Kalau kelakar ke kekok ke jangan mareee. eheheh



I've been using NYX lip matte before this. tapi i love this one better. Lord Cosmetics. and yes, produk Malaysia. Boleh tak korang faham, harga 3 warna kesemuanya boleh dapat satu je lipstick Kylie tu. ok lah, korang kena cuba and beli. 

sebab terlalu best.

so, nak video lagi? ;)

5 comments:

  1. Salam..
    X ada video/link video, tu cuma gambar..

    ReplyDelete
  2. salam blogwaking

    http://www.lokmanamirul.com

    ReplyDelete
  3. Salam, sangat menarik. jenguk juga blog saya kat http://ceritaberemosi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. awak ni cantik lah.dah berpunya ke?

    ReplyDelete
  5. Jemput follow my blog kak

    robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete