Wednesday, July 7, 2010

uitm. baby j n me.


salam n hye to all!
pejam celik, dah hari rabu dah kan.
time flies~
haih.
ok2. hari ini bukan untuk beremo-emo ye.
hari ni mau cerita pasal sy dan uitm shah alam dan
juge baby j ;p

hari isnin macam biasa2 student baru buat.
pergi bilik kp, tgk jadual kelas,
tgk sapa PA and fotostat mini transkrip.
pukul 11 lebih dah balik ruma.
tehee.

hari selasa pergi jumpa PA, Pn. Herwina.
serius dia sgt2 anggun.
lawanya.. ;)
masa pergi ke bilik dia, dia mcm terkejut lihat nama sy.
"hari ni saja da byk fatin sy jumpe"
"miss, kwn sy nih pun fatin gak. fatin fasihah. hee. "
she's just. makin' omaigod face.
;p



ok now let me introduce u to my housemates!
they're my friends back in Jengka.
makanya, tiada masalah lah kan.
sumpah mereka sgt gila orangnya.
penat nak gelak2 same mereka.
ahaha ;p
ini mira. she's from wangsa maju. she's the only housemates
yg ambil transport. jadi jadual kami tidak samaa. tp takpe, she's
a survivor. huhu. n yeah, suka blurr. blurr yg sgt comeeell.
hehe.

ini pule fatin fasihah. slalu confuse whether orang panggil sy
atau dia. huu. also from wangsa maju. kekasih hati mira la ni.
since dari jengka lagi mesti bersame2. ahah. she's nice. but ya,
otai juge. haha

n this is hanna. she from subang. the most talkative among
all of us. banyak je cerita kalau lepak ngn dia.
fun to be with, n a very nice girl ;)
*hanaa, i puji u neh. haha ;p

n ini adelah bilik sy ye rakan2.
walaupun simple, tp sy sudah syg bilik ini.
n ya, i love the house too ;)


bilik hana, mira n fatin ta diambil. lagi.
living pon tak lagi.
later2 lah ye. amik pun gune camera phone saja.
ahah.

korang! sy suda boleh bwk kereta!
mm. memang la boleh bawak.
ape la.
i meann, suda boleh bwk di sekitar2 shah alam.
horeyyy! tepuk tangann sambil kuak lentang!
yeayyy!!
ok. sungguh seperti dugong di situ.
*insaf.

ape yang penting, semua ini sy buat bersama
baby jazz terchenta.
i love u baby j!
mmuahh! mmuahhh!
walaupun yu hitam, ai sayang yu lebih
sebab yu bawak ai pegi mana2 ai nak.
haha ;p
sy suda bole ke seksyen 2 utk makan abc sedap itu,
n yang penting, ke ikeaaa.
ahaha.
ta percaye?
tsssk.
tgk bawahhhhh!

haa, lihat! sy berada di ikea okaayy ;p

gambar stering perlu ade. tunjuk bukti sy yg drive.
haha. budget ;p

dan ini pula abc yg sy mkn di seksyen 2.
sedap2.
sgt byk bhn2 yg mereka letak dlm tuh.
for only rm3, u can get this mouth watering abc!
murah. sedap. adoi.
gemok laa lame2 kat sini.
tssk.


me love shah alam.
tp next sem, sudah confirm sy mmg pindah ke puncak alam.
aihhh. baru jatuh cinta dah ada halangan.
sedih kan?
;(

*sebenarnya sgt letih hari ini. mau tidur tp
vampire diaries ta habis tgk lagi.
dilemma.
:|


hee.
malam semua sayang2 ku!

16 comments:

  1. fatin.
    kalau free ambik la kita bawak jalan2.
    huu.
    bosan la dekat sini.
    :'(~

    ReplyDelete
  2. fatin. qila baru ke ikea td. hukk '-___-''

    ReplyDelete
  3. iqah : huhu.. sbb first week, tuh maseh boleh drive. tp hari ni da start kelas. wuu. takpe2. ade masa ftn bwk iqah jln2 ye? ;)

    qilah : la ye ke.. ftn g ikea tuh hari sabtu lepas.. aaa. lenkali text2 tau! ;))

    ReplyDelete
  4. bilik fatin cantik.! simple tp nmpk super comfie.. (:

    omg omg omg eksaited fatin sebut vampire diaries. best kn fatin? heroin comel sgt. heroes gorgeous sgt. T-T

    glad to know you love your new life (:(:

    ReplyDelete
  5. izzaty : hee. thanx! haha.. mmg pun. 1st day pindah n kemas2 brg sume pun, dah tdo super nyenyak. *sgt bahye sebenarnye ;p

    haaa. tuh la! couz yg bg! mmg kene tgk la kann. hee. tp br na tgk season 1. ehe ;p jap2, ending dea best tak?

    thank u dear! n thank u to Allah.. ;)

    ReplyDelete
  6. mmg baru abes season 1 skrg ni. not sure la kalau2 season 2 da klua. tp mmg recommended la utk membuang mase tgk cite tu. hehe :D *bg bad influence kat org lain.xsenonoh je*

    ending die buat kite lg tak saba nk tggu season 2 klua. sbb rase cam mmg ending s1 tu peak cite vampire diaries.! (:

    ReplyDelete
  7. cadar katil cantek..purple ! ;)

    ReplyDelete
  8. puncak alam = jengka yg suda upgard lah~~
    puncak alam = world class uni

    puncak alam => shah alam = 30minit sahaja..

    ftn jgn la tkt sbb actly, p.alam lg besh.. suasana belajar yg sgt permai~~den wekend bru lah enjoy @shah alam.. so, at the same time nk enjoy, bljr ttp bljr kan??

    ReplyDelete
  9. izzaty : hoho.. trime kasih di atas info yg sgt2 menaikkan lagi semangat utk menonton crite ituh. tehee. ;p

    starzieti : ehes. mekaseh!

    mayana : 30mins tuh termasuk jam tak? huhu. sbbnye.. if ta brapa jauh, me n my housemate rasa mcm na stay kt rumah ni saje, di seksyen 7. awak rase praktikal ta..?

    oh ye ke.. okay2. take things positive! thanx a lot ;))

    ReplyDelete
  10. puncak alam ker puncak perdana?

    ReplyDelete
  11. wohaaaa welcome to puncak alam..
    nti jmpe laa kt yerkkk hehe :DD

    ReplyDelete
  12. afif : gataaaal ohh.

    adilah : ahaha! best tak puncak alam weyh?

    ReplyDelete
  13. eh abc turh da naek harge kowt.
    pasal awk nk dtg.
    but nicenye tetap same..=)

    ReplyDelete
  14. puncak alam mmg best..! k.hana kos ap smpai kne pindah sini..?

    ReplyDelete