Tuesday, August 3, 2010

bebelan si drumstick.

assalamualaikum.
hye semuaa!
*mood tgh tunggu kelas pkul 4, tahan mata supaya tak tidur.
mm. sy pernah britahu kamu kan
sy jarang tido?
oh. kini sudah nampak kesannya ye rakan2.
pening-pening, bdn panas.
dan yg terkini, mata sgt kabur!
ni dah pkai lense pun, tulisan kat depan maseh berganda2.
ok. that's scary.
tp. macam. tatau bile patut tido.
esok ade kuiz, makanya stay up lah mlm ni.
semalam pun tdo dlm pukul 4 pagi.
bangun awal sebab kelas pagi.
n mmg habit sy bila bangun2 je terus mandi.
kire macam bangun tido, celik2 sket, sengih sorang2 jap,
berlari sampai jatuh2 ke tandas utk mandi.
*ok tu mmg obvious tipu. ;p
tp mmg habit bgn tido, terus g mandi.
*katil ta kemas dah g mandi. badd habitt.

mm. sebenarnye disini mau kongsi2.
ke luah perasaan? err. entahlah.
korang bace je la ye. tuh pun kalau sudi ye.
ehe.

sy sendiri sebenarnye tak tahu nak jawab
soalan kalau ada yg tanye mcm mana sy boleh involve
dengan magazine, shoot semua.
tp bukan bermaksud sy tipu kalau yg bertanya tu.
jawapan itu betul, tp spesifiknya..
sy sendiri. tak tahu.
isk. isk. ironi nye.
ingat lagi masa mula2 shoot utk karangkraf
bawak heels yg utk pegi class mase kat UITM Jengka saja.
naif ye disituh. ;p
mane lah sy tahu kene pakai heels yg berplatform bagai kan.
dengan mekap yg tebal ta hengat dunie,
balik2 ruma konon perasan cute ambil2 gamba gune hp.
makanya, bila lambat basuh muka..
jerawat mula menghiasi muka.
cakap je jerawat ape nak,
siap! *bak kate mamak dekat sec 7. ;p
jadi, kepada anda2.. silalah basuh muka
sekembalinya anda ke rumah sekiranya
mekap yg overdose itu.
gunelah cleansing milk ke, milky lotion ke, baby oil ke,
utk buang semua benda alah itu.
sesungguhnya, binasalah muka anda dikemudian hari
jika tidak berbuat demikian.
kata fatin bukan nama sebenar.

mm. baru2 ini baru dapat offer.
dan ianya sgt menggembirakan hati ;)
n sabtu ini ada event. n ade yg mahu sponsor baju.
dan tiket.
seronok2.
tapi. tapi.
sy sebenarnye rendah diri.
sebab tak rasa pun sy layak utk bidang2 sebegini.
org lain kurus. tinggi. muka mix.
ahh. cun nya!
sy. err.
drumstick yg buncit. lagi rendang. muka melayu pure.
lihat, semua ciri2 pun tak dipenuhi.
aih.
*sambil cari plastik itam utk balut muka. tssk.

ok. finee. tak baik sungguh sy neh.
mcm org ta bersyukur je.
mm. alhamdulillah..
but still, will go for a diet.
i mean healthy diet.
wink2.

aaa. kenapa hari nih mcm tak confident je?
maybe sbb tak sihat kot.
naseb baik hingus tak keluar meleleh2 kat kelas td.
huu. ;p
atau mungkin pra-pms.
ahah..
*sy akan moody dan mengalami fasa rendah diri sebelum pms.
isk.

ok lah, mau bersiap ke kelas.
subject international business!
me likey.
ecewah. aha.
till then,
tata!


6 comments:

  1. alaaa...dun wori lah..fatin cun la...ala2 datin norjuma gitu...wink3

    ReplyDelete
  2. yg bab mekap tuh betull..
    alaar,fatin xyah mekap pon da naturalcntik laa..;)
    power lense brp?bila jalan nmpak org x?
    nmpak gayanya kena tmbah lagi nih..;p

    ReplyDelete
  3. wah!! dis saturday ad event??
    bestnyer~~
    give ur best shot ya..
    good luck ;)

    ReplyDelete
  4. setuju juga..macam norjuma..
    macam norish karman siket2 pown ade.die sgt cantek.fatin suhana super duper cantek. ;)

    ReplyDelete