Wednesday, June 20, 2012

bonjour!


Assalamualaikum!

entry ini adalah entry sepantas kilat sebab harus
ke office dgn kadar segera. so here we go! *over je kann ;p

still remember that i've told you before about going to Paris?
it's true! Insya-Allah, segalanya akan berjalan dgn lancar.
motif sy dan AnnasEaskey ke sana adalah utk shoot baju2 dan tudung2
dari pelbagai online dan offline butik.
yg bestnya, ini khusus hari lebaran!
yeay pakai baju rayeee. tehehe.

masih ada 3 kekosongan untuk pemilik online dan offline boutique :)

rugi nih kalau tak joinnnn :D

jika berminat dan nak tahu quotation berapa,
boleh ke blog Annas since annas dah terangkan dgn lebih detail,
n if ada questions lagi dan betul2 berminat bolehlah email kan kepada,
annaseaskey@rocketmail.com


time shoot saje2 takde keje. Annas really got the talent :')

:)

jgn lengah2 tau! tarikh akhir utk join adalah 25hb, which means next week!
think deeply and make a choice.
pilihan di tangan anda :)

till then,
have a nice day people!

15 comments:

  1. dah lame tak dtg blog kak fatin. gudluck eh ^_^

    ReplyDelete
  2. cntiknye awak, mcm lynda roslan gak ;)

    ReplyDelete
  3. fatin, aunty nak jmpa la nak bg almond london bole call aunty x

    ReplyDelete
  4. woahhh PARIS?? fuhhhh ~
    semoga smooth smuenye FS :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. cantiknye fatin..best nye dapat g paris..

    check out my blog ade voucher gift untuk followers bertuah. :)
    http://broochforqueens.blogspot.com/2012/06/gift-voucher-for-1st-50th-followers.html

    ReplyDelete
  6. Hola,wish i can come along..haaa,just kiddin..cant wait seeing u pictures while u r there,some say france have beautiful places with history of many romantic stories,is that true?

    ReplyDelete
  7. wishing u da very best and luck at paris. (:

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya..
    Jgn lupe beli ole-ole...
    Hehehe..
    Gud luck sis~~~

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama diipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  10. natural beauty sis!!^_^ sweet n cantik sgt

    ReplyDelete