Monday, August 19, 2013

serum 2 in 1 (boleh dipakai dan diminum).

Assalamualaikum and Hi,

Harini sebenarnya sangat teruja nak kongsi satu produk dengan korang. last week dapat satu produk serum ni, mula-mula dalam hati rasa macam.. ok la.. another beauty produk.. so sebab nak buat review, haruslah diri sendiri pakai kan. hari first pakai, letak dekat parut jerawat yg baru kecut. best jugak la pakai. then semalam dah masuk hari kedua. tapi apa yang best, bila bangun pagi tadi.. kite punye scar tu dah pudar! i mean, pudar yang nampak beza tu. terus keluar toilet dan baca balik apa kandungan serum tu. masa tu barulah baca dengan bersungguh-sungguh sebab macam.. "hoi asal cepat sangat nampak effect nih! terkejut lah!" kataku dalam hati sambil dreamer di hadapan kelihatan pelik tengok mama dia berkerut2 dahi baca details produk tu.





sure korang tertanya-tanya produk apa lah agaknya kan.. it is SERUM BIOWHITE COLLAGEN. bahan-bahan yang ada kat dalam ni pun memang dah well-known for its too good to be true benefits. bahan-bahan aktif yang ada dalam serum ni adalah, aloe vera, sarang burung walid, collagen seaweed, air suling, madu dan pati oren. ianya bertindak 5 kali lebih berkesan :D

apa yang best mengenai produk ni :
-telah terbukti secara klinikal
-kesan seawal 10 hari
-boleh disapu dan diminum
-100% bahan semulajadi
-100% keluaran bumiputera
-100% islam product
-100% guarantee





hebat kan? :) nak tau kelebihannya? meh sini orang list kan :
- mampu mencantikkan kulit wajah
- melambatkan proses penuaan
- menghilangkan parut jerawat
- parut pembedahan dan kesan regangan kulit
- menghasilkan kulit yang licin dan mengecilkan liang-liang pori
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan tona kulit
- membaiki sel-sel kulit yang mati dan pembentukan sel-sel kulit yang mati dan pembentukan sel-sel        baru serta memulihkan kulit kering dan nyahhidrat


pengasas yang comey lotey :)
previously sy ada bgtahu yang produk ni boleh dimakan kan. dia ni bukanlah makan banyak, cara penggunaan SERUM BIOWHITE COLLAGEN : ambil beberapa titis dan ratakan keseluruh muka atau kawasan kulit yang bermasalah sebelum tidur. untuk kesan yang lebih cepat makan satu sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur. serum ini boleh dimakan begitu sahaja atau dicampur dengan jus buah-buahan :)

rasa dia? sedap jugak, yang pasti tak pahit atau memualkan. hehe. 

sebenarnya nak cakap, highly recommended untuk orang yang ada parut2 muda nih. sebab sy punya dalam 2 hari parut jerawat dah pudar. rasa macam nak nangis sebab tak perlu risau dah dengan cik J lepas ni. hehe.

till then, take care people!

14 comments:

  1. WAHH .. GUNE JUGAK EH ? HEHE . SY PUN GUNE . BESHH .. BETOL . PARUT ILANG DGN CEPAT . JERAWAT PUN KERING :)

    ReplyDelete
  2. aha.. boleh try nie.. thanks fatin

    ReplyDelete
  3. berapa RM ye ? kat mana nak beli ?
    mcm menarik je
    hihi

    ReplyDelete
  4. lelaki boleh guna juga kew?...

    ReplyDelete
  5. salam...wah macam best je? kat mana nak beli ni? (teruja la pulak...hikhik) harga?

    ReplyDelete
  6. saya pun ada masalah parut kat dahi. boleh la cuba lepas ni kan

    ReplyDelete
  7. Untuk pembelian, boleh menghubungi kami di :

    PANACEA BEAUTY
    Tel : 013-4449531 / 019-7300105
    Emel : panaceabeautyteam@gmail.com
    FB : www.facebook.com/PanaceaBeautyOfficial

    ReplyDelete
  8. memang bestt!! produk bumiputra plak tue.. siap ade smua bahan2 yang selamat. saya pon gune. hehehe =)

    ReplyDelete
  9. boleh dapatkan serum biowhite ni drpd saya juga. Mohon like: https://www.facebook.com/JelitanistaFelinna OR instagram: jelitanistanourain...boleh sms/whatsapp juga 019.3094315

    ReplyDelete
  10. Boleh dptkan serum ni dari sy juga. Sms or whatsapp 012-2299423 tq. Cod kota dsara

    ReplyDelete
  11. sy pun guna gak...alhamdullah..berkesan..dan selamt...:)

    ReplyDelete