Monday, August 5, 2013

transformasi dreamer si ikan bilis ke ikan buntal.

Assalamualaikum :)

Dreamer sekarang makin manly. dah gatal sangat. harituh bawa dia balik kuantan dan dia terus fall in love dengan kucing abg kite, lilian. dia berkawan dalam 3 hari lepas tu ambil dia balik kl semula (biasalah hidup kami memang nomad.). by the time sampai kl dia dah angau lain macam dan bising tak ketahuan hala. yang paling rasa macam nak marah bila dia kencing merata :( tapi tu lah, bila nak marah pandai betul ambil hati dan teman kita buat kije depan laptop sampai terhangguk-hangguk dia kat sebelah lappy tu. alolo.. sabar je lah. 

tadi dok browse gambar2 dia masa kecil. kurusnya Ya Allah.. macam ikan bilis! sekarang ni nak dukung pun tak mampu walaupun tiap2 hari kene dukung sebab tu cara nak bagi dia tidur malam2. fuh macam anak dah gaya jaga dreamer ni. tp tu la.. he's my sunshine :')

korang tengok je lah gambar dia masa awal2 ambil dulu.. masa ni 3 bulan x silap. betul2 lepas raya tahun lepas :

kurusnyaaaa

ingatkan masa kecil dah cukup comel..



tapi bila besar lagi comel dan mengada (-_-')


mengantuk sangat dah tu



banyak kali terhangguk, last2 kepala atas laptop dah. huhu


dia memang sangat suka naik kereta :D


gemuk betul sekarang.

ececeh.. konon dah ada girlfren lettew. high taste jugak dreamer ni. bermenantukan lilian :| 
ok lah saja nak share pasal buah hati kite. hehe. take care people!

28 comments:

  1. masa naik kereta, tak letak dreamer dalam carrier ke?

    ReplyDelete
  2. comel gila dreamer ni :) hehe gebu sangat. nak je buat bantal peluk~

    ReplyDelete
  3. comel nye kucing kak fatin....geram!!

    ReplyDelete
  4. sama macam kucing kita, suka sangat tido atas laptop.hehe :)

    ReplyDelete
  5. montelnya kucing kamu nie....berpaa berat dia nie..?
    comel sangat...macam tuan dia jugak comel.. :)

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh. pandai amek hatI! :)

    btw, fatin.. u bg makan apa ye for your cats? share please!

    ReplyDelete
  7. alalalalalal... comelnya peneman setia awak.. :')

    ReplyDelete
  8. dah gemok sangat!!! comel la dier... :)

    ReplyDelete
  9. dah gemok dan makin comel!! :)

    ReplyDelete
  10. Tersangat sangat sangatttttttt lar tumel... hehe

    ReplyDelete
  11. Ya Allah comelnya!! Geram akk tgk. Akk suka gler kucing tp xblh nak bela kucing uhuhuhu

    ReplyDelete
  12. gmbr dreamer ngan fatin tuh :3 muka dreamer mcm terkjut hewhew

    ReplyDelete
  13. adoi comeinyer... meh kawan ngan Maroo meh

    ReplyDelete
  14. Comelnyee! Geram tengok mmeoww ni. Hehe

    ReplyDelete
  15. dia kuat gigit tak?

    Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan :)

    ReplyDelete
  16. cantik bulu dreamer . Suka tengok <3

    ReplyDelete
  17. wahh bambamnyer !!! sis bagi makanan apa kat kucing nie? suke tengok kucin tembam2 nie geramm hikhik

    ReplyDelete
  18. Wow.. Macam baka Maine Coon. Mahal nih.. Nak jugak... T__T

    ReplyDelete
  19. Remind me back to my lost cat tamara.since that...i never have any pet.it really hurt to lost 1

    ReplyDelete
  20. kak fatin suhana guna kamera apa eh, lawa...nak tauu pliz

    ReplyDelete
  21. amboi dreamer dah pandai ngorat...sejak makin gemuks ni...

    ReplyDelete
  22. hahaha, cuteness overload niii sis fatin suhana! serius comel! kita kat rumah pun ada cats breed persians, ragdoll and siamese. boleh bawak kawan dengan dreamer ni :)

    ReplyDelete
  23. unik wawrna bulu kucing tu...haha

    sakurakecoh.blogspot.com ;)

    ReplyDelete