Monday, December 16, 2013

12.12.13. my 24th birthday.

Assalamualaikum and hi :)

Dalam banyak2 bulan dalam setahun, bulan 12 adalah bulan yang paling sy tunggu-tunggu. sebab bagi sy bulan 12 ni banyak benda berlaku. dengan year end sale lah, orang kawin lah. and most of all.. my birthday. tehee.

12.12.2013. Alhamdulillah dah 24 tahun Che Wan Fatin Suhana Che Wan Khalid ni. besar dah. tapi tak tinggi-tinggi. tak apalah, what to do.

kalau diikutkan.. tahun ni tahun last sambut birthday single. eh. tersipu malu.

banyak benda nak share dengan pembaca blog. banyak sangat. sebab tu antara azam birthday (bukan new year sahaja ada azam ya) adalah jadi lebih konsisten dalam semua hal. jadi harus konsisten dalam menulis blog. i miss writing in my dear blog :')

last weekend sy pergi langkawi. pergi wedding bestie, yuyu zulaikha :') tiba2 ter emo. termenangis tengok kawan masa akad nikah. haih.

ok lah. nak sambung buat kerja BFS walaupun sebenarnya harini kedai cuti. esok kita update pasal wedding yuyu.

dah lama tak ambil gambar dgn adik seniri :')
ok tata, take care people :)


22 comments:

  1. birthday sab 11-12-13 ! hehe! dekat ngan fatin! <3

    ReplyDelete
  2. adik fatin cute ada iras liyana jasmey

    ReplyDelete
  3. alhamduLiLLah tahun nie last as singLe! hope dapat invitation ur wedding =))

    ReplyDelete
  4. waa.. last Birthday as single.. nak berdua yer tahun depan =0 nanti jemput lah kenduri kahwin ehh =)

    ReplyDelete
  5. btollah.adek faten seiras dengan liyana jasmay.
    btw,lawa header^^

    ReplyDelete
  6. yey..sma dgn bday kita.. 12 december :)

    ReplyDelete
  7. bufday onie 6.12.13 ...btw,sanah helwah kak ateng :)

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday. ikhlasly from ur stalker. HAHAHA ^^

    ReplyDelete
  9. wah....sama date beday. hahah

    ReplyDelete
  10. Happy belated bday :) tak sabar tggu update wedding k.yuyu

    ReplyDelete
  11. waaa dekat dah kak fatin. saya doakan semua berjalan lancar nanti. insyaAllah :)

    ReplyDelete