Tuesday, December 17, 2013

Samsung Galaxy S4 Zoom

Assalamualaikum and hi :)

Kadang2 sekarang ni dah tak tahu bila weekend dan weekdays sebab setiap hari kerja. setiap hari balik malam. rasa macam sedih sebab takde life. tapi bila fikir2 balik, memang ni dream job. jadi kenapa harus bersedih. sigh fatin. apa lahh awak ni nye pun lah. ayat bahasa melayu pun makin melampau2 berbelitnye. faham tak kat situ maksudnya sudah kurang menulis. :'(

Antara sebab sy suka my dream job ini adalah sebab selalu attend fashion show. walaupun rasa rendah diri tengok model2 semua persis victoria secret, tapi tak apalah, fashion mereka sy adapt untuk jadi lebih modest dan muslimah. kalau tak apa guna jadi designer. at least kita sumbang ke arah pahala dengan banyaknya. ye dak? :)

last 2 weeks sy pergi Mark&Spencer punya fashion show ditemani adik kesayangan, orang tu ehem2, pasangan kembar paling cantik ida n iena, kien, charmaine dan myra. wahh! ramainya ai angkut tengok fashion show kan! kami dapat front row seats, jadi haruslah panggil anak beranak memeriahkan majlis. tehehe. dan apa yang lagi best adalah keranaa sy shoot event tu menggunakan Samsung Galaxy S4 Zoom. mula2 tu janggal la jugak sebab tak tahu nak klasifikasikan ianya handphone atau camera. sebab both features sangat mantap!

happy sangat gayanyee :D

Hidup sekarang lebih indah (cewah!) sebab bila guna Samsung Galaxy S4, banyak benda yang boleh dilakukan at once. contohnya masa tengah on call dengan kawan, boleh share gambar dengan kawan kita tu teruss. apa yang sangat2 memudahkan hidup ni apabila sy boleh share dengan insan tersayang tentang design baru baju2 yang hendak dibuat.kiranya sambil call n share gambar, terus tanya ok ke tak.. perlu tambah beading atau tak, atau apa2 yang dirasakan perlu. senang hidup tak perlu nak tutup phone, sent dulu then call balik. jawapan dapat on the spot :) 


oh btw i'm wearing Soignee by Fatin Suhana. blh ke website kalau nak beli ye, hee.
n also, korang boleh masuk "Unique Malaysian" campaign. nak tahu lebih lanjut boleh click sinii.  korang boleh upload gambar unique malaysian moments kat fb dan make sure hashtag #mys4zoom. upload je dimana2 social media instagram/facebook or twitter dan buat hashtag tu. After that gambar2 korang akan automatic ada di Samsung FB apps.

Other than that, korang mesti tengok video #HAVOC Unique Malaysian version kat sini <LINK> okay? Fatin pun dah loop banyak kali video tuhh, mmg best! 



That's all. muka happy pakai Samsung Galaxy S4 detected. hehe. take care people! :D


17 comments:

  1. teringin nak pakai gak S4...huhuhu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaa kak fatin ni. memang selalu pun cantik :D

    ReplyDelete
  3. wow you're stunning as always fatin. congrats with what u've achieved n good luck ofcourse with your business ByFatinSuhana ;)

    ReplyDelete
  4. cntik nye dress...

    follow my blog ye.. http://ibuayahequalhumairah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Bila nak update entry pasal yuyu?

    ReplyDelete
  6. cantik kak atin..:) i like ur dress sis

    ReplyDelete
  7. Hai Fatin...suka cara fatin...lembut dan penuh pengisian... :)

    www.akupenacalculator.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Cute :)

    www.akupenacalculator.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. cantiknya awk..ayu je :)

    http://ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Cute model ... Nice blog...


    Taxi to LCCT, KLIA
    Call us +60 017 878 0027

    ReplyDelete