Sunday, December 1, 2013

no more monday blues.

Assalamualaikum and hi :)

Terasa lamaa sangat tak menulis saja2 ni kan. banyak benda nak tulis. tapi selalu on the go :') currently sangat busy menguruskan butik Byfatinsuhana yang sederhana aja.. korang jemput la datang seksyen 7 tau. dekat area jakel tu. kedai sy berhadapan dengan hospital shah alam yang tgh dalam pembinaan tu.

esok sebenarnya sy buat sale. tapi untuk warga instagram sahaja. jadi kalau korang belum follow instagram BFS, sila follow okay? sebab selalunya promotion akan thru instagram. tak rugi sebab harga murahhh. n kadang2 untuk hari tertentu sahaja. jadi kalau tak follow macam rugii je kan. ehehe.

contohnya macam esok :


kannn. semua ni hanya di instagram. n nak order hanya menggunakan whatsapp. mudah, cepat dan pantas.

jadi esok.. silalah buka instagram byfatinsuhana. jangan nangis kalau sold out okeng? macam 2 hari lepas buat sale di instagram, 1 hari terus sold out walaupun stock banyak nak arwah. esok bawak beg ikea 5 beg nak angkut barang pegi pos. gigih tak gigih budak kecik ni. huhu.

ok lah. esok pagi dalam pukul 10 Insha-Allah kita update. grab yours tomorrow! design dan kain ni mmg from BFS, jadi jangan risau.. kami mmg mementingkan exclusivity.  yang penting dress kali ni breastfeed friendly dan juga mudah untuk ambil wudhuk sbb ada butang di tangan. saiz pun ada dari S untill L.

dah. dah. tidur nyenyak2. esok kita perang sapa dapat beli BFS jubah dress ni ya. hihi. nite!

7 comments:

  1. Wahhh. Menarik!~ tapi time being tengok dulu je mampu kot.

    ReplyDelete
  2. wah .. bestnya .. dress cantik2 ..

    ReplyDelete
  3. Salam...cantik-cantik nyer jubah.
    Jemput view blog saye bila2 free.

    ReplyDelete
  4. Salam,
    cantik-cantik jubah tu..ada katalog utk di tgk?
    proses penghantaran mengambil masa bape lama ya?

    ReplyDelete
  5. Fatin..kalo bli direct Kat butik x dpt hrge discount ke?x reti nk bli online coz takut size x muat...huhu-muna

    ReplyDelete
  6. salam sis...nak tanya jubah tu lengan ketat tak? sebab kadang2 ada yg jubah lengan ketat sgt, rasa cam x sesuai lak org tgk^^

    ReplyDelete