Tuesday, April 1, 2014

Ariani Exclusive preview

Assalamualaikum and hi :)

Last few weeks, i've been to Ariani Exclusive Preview di Doubletree by Hilton Hotel, KL. mula2 dapat invitation tu macam.. okay, another Ariani event yang best la mungkin. tapi bila sampai je dekat sana.. mak aihh.. luar biasa best nye :')


masuk-masuk je dekat grand ballroom hotel tu terus terpaku.. the event was held in the evening, but bila masuk tu rasa macam malam. cantik sangat the deco and everything. tiba2 rasa macam pergi wedding artis. tehehe.

Basically the event was held to appreciate those loyal Ariani customers by giving vouchers, Iphone5 (huahh), cash and lots more. also to let the media and public know about the new icon for Ariani and also Duta baru Ariani.

bestnye ahkak2 and auntie2. huu. congrats! :D
kami semua terkejut tau bila mereka umumkan Ikon Ariani tu sapa. haaaa.


yeah.. it is Dato' Siti Nurhaliza! Ct and Ariani, two big names in their own field, memang terbaik sangat2. and personally i love when ct engaged with Ariani, sebab ct pakai tudung nampak lebih proper dan sesuai dengan peribadinya.. manis. kan? :)

Ct sempat nyanyi 2 buah lagu. memang semua orang serbu nak ambil gambar dekat2 la kan. hehe. glad that ct sangat friendly! :D


menjadi Ikon Ariani, Dato' Ct akan ada line Siti Nurhaliza Collection dari Ariani. so lepas ni boleh beli tudung ct dekat ariani sendiri. sebab memang tudung2 ct yang ni mengikut taste ct sendiri. so kepada peminat ct, boleh cepat2 pergi ke Ariani untuk tengok tudung Siti Nurhaliza Collection ya. untuk awal2 ni, ct akan keluarkan kebanyakannya shawl :)


iye memang full house event harituh. seronok sebab ramai jumpa kawan2. dan artis2 ternama. tehee.
me with kak sabrina blogger cantik :)
makanan pun banyakkk. kekenyangan that day makan banyak sangat. Alhamdulillah ;)
During the event ada fashion show juga, memang tak menahan cantik tudung2 Ariani nih. orang muda pakai pun nampak cantik. macam nak kena beli jee :') btw, here's some of the snapshots :





Please jangan menangis. pergi Ariani cepat2 dan borong okay? :')

ok ni nak cerita lagi satu about Ariani.. since Wardina akan berpindah ke Australia sebab nak sambung belajar.. makanya Ariani mengambil keputusan untuk hire new Duta for Ariani. and the lucky one is Nurul Syuhada pengacara tv3 dulu tu. memang sesuai kan? :)



Important persons for Ariani :)

I was very happy sebab during the event, everyone dapat tudung Ariani. yang lelaki pun dapat. untung nye lah. huhu. the event was a huge success and i guess the business will grow larger since they have Ct and Nurul Syuhada. Alhamdulillah :) congrats!

with bestie mummy to be, Yuyungg :)
links for Ariani :


okbai nak gi Ariani. ahah. take care people!


6 comments:

  1. ariani memang la best..cannntik sgt..

    ReplyDelete
  2. Ct ni pakai apa pon cantik memanjang xdelah yg xcantik...ke iolls kene beli tdg ariani ni br blh cntik mmjg..eh eh hehe

    ReplyDelete
  3. Ariani best Ariani menarik.
    Tapi poket tak berapa.
    Huhuhuhuhu.

    ReplyDelete
  4. untungnyer jadi orang glamour, dpt pi majlis sana sini and dpt jumpa getis yg glamour ;)

    ReplyDelete