Monday, April 20, 2015

Safi ada buat contest!

Assalamualaikum and hi :)

Kalau nak tau orang tu orang Malaysia rasenye boleh je tanya, tau produk Safi tak? kalau tak tau kita sama2 suruh orang tu ketuk ketampi berjemaah dengan jiran2 sekeliling. gitu kekdahnya :')

like seriously people, Safi kot! i've been a huge fan of Safi especially Safi Shayla shampoo. tehehe. 


kenal tak sape tu? kalau tak kenal kita abaikan.. nexttt! 

For those yang baru kenal Safi, meh i explain briefly about their product range. ada banyak tauu. ada syampu, skincare dan banyak lagi. here are some of the products :


when i say i am a big  fan of SAFI, i mean it :)
Safi adalah produk Halal no 1 di Malaysia. jadi kita tak perlu ragu ragu nak guna produk Safi ni ya. memang boleh digunakan tanpa was was :)






SAFI Balqis : A whitening skincare range which shows fairness as early as 3 days (available in regular range and oil control range)


                                   SAFI Rania Gold: A skincare range to prevent anti-aging


SAFI Shayla: A haircare range containing Habbatus Sauda formulated specially for women in Hijab (wanita bertudung)

Sebenarnya bila kita dah taa'ruf dengan produk2 Safi, kite nak cite dia ada buat contest!


Siapa yang tak nak kan pergi cruise dengan Nora Danish dekat Langkawi, siap boleh bawa family/husband/bff ! i bet ramai yang pakai produk Safi, so why not korang join pertandingan ni. sebab pemenang bukan sorang, tapi 10 orang! best nyaaaaaaa :D


and for those yang tak bernasib baik, mana tau boleh dapat saguhati which is hamper SAFI bernilai RM250. banyak betul hadiah SAFI nak bagi :)

how to join?

boleh ke Facebook Application Peraduan SAFI Fiesta ni di https://apps.facebook.com/safifair/ --ingattt, 10 pemenang bertuah dapat percutian ke Langkawi untuk 2 orang, or saguhati untuk 20 orang yang bernilai RM250. banyak tuuu.

i join, korang pun join jugak okay? tak sabar nak jumpa nora danish nanti nak amik gambar sama2 then upload kat ig konon2 bff, wee. *berangan mood on.

till then, take care people!


1 comment: