Tuesday, May 12, 2015

current life

Assalamualaikum :)

Skang dah nak dekat pukul 10 malam. baru lepas sidai kain. sampai2 rumah petang tadi terus pegi dapur siapkan dinner since tadi sampai rumah pun dah pukul 7. pukul 8 dinner then cuci2 pinggan, bersih rumah. husband tugas dia bersih bilik kucing, iolls tak sanggup dah semenjak kucing ada 5 ekor ni.. dia punya nyahtinja sangat produktif. banyak sungguh :')))

dah siap semua kerja rumah, update kerja BFS pulak. i think macam 24 jam dah kerja sebenarnya. dalam kete masa husband drive, i buat keje. dalam tandas reply emails regarding stocks. benti buat keje kalau tengok series, makan or buat keje rumah. tapi sebenarnya tak tahu lah stress ke tak. sebab excited buat kerja. kadang2 excited sangat sampai rasa sakit perut.. haha korang pernah rasa tak macam tu? pelik pulak rasa macam tu sebenarnya.. uh.

tapi itulah, i need a break. masa puasa memang i akan slow down kerja since bulan ibadah :) after raya nak jalan2 tapi tak rancang apa2 pun sebab sibuk dengan opening butik 23.05.2015 ni. tengok lah masa bulan puasa nanti survey2 ke kan.

i wish i could write to you everyday. macam quick update tu kan. i wish :'( 

ok lah till then. sekarang tengah cuba untuk tidur awal. by 12am kene tidur dahh. let see if i can make this a habit :)

take care people!

5 comments:

  1. ehh! opening masa sehari lepas birthday yuyu! nanti opening, letak kek birthday sekali tau teng :p

    ReplyDelete
  2. Oh fatennn kuat. Insha Allah ada ganjarannya. :)

    ReplyDelete
  3. dua hari after opening butik tu hari birthday adik kite. btw, moga terus sukses utk hari mendatang.

    ReplyDelete
  4. hi Fatin. Keep up the good work for BFS. Just went to your new boutique yesterday. It looks really nice and the layout is much better than the last one. Cant wait for the opening sale on 23 May. Dont forget to take good care of yourself like having enough sleep and eating on time. Take care :)

    ReplyDelete
  5. Take a break, sakit perut antara tanda stress tu.Selamat maju jaya.

    ReplyDelete