Saturday, May 16, 2015

vulnerable

Assalamualaikum and hi,

I don't know what happened to me. been very vulnerable these past few days. i am a person who didn't care much about little things. sebab banyak lagi kerja lain nak buat dari fikir hal2 kecil. but then 2-3 hari ni.. alahai.. entahlah.

one of it is, i cried when my husband refuse to selfie with me. take that. what's wronggg with meee. well of course zhe husband risau gila and dia terus selfie dengan i yang tgh nangis. I just cannot brain :')))

mungkin nak period.

haih.

11 comments:

  1. i pernah nangis tengok iklan milo yang ada budak2 lari naik gunung ramai2 tu. i can't brain that either. be strong, easier said than done but it's the least a loyal reader can do :)

    ReplyDelete
  2. lawak gila perempuan ni kan .. benda remeh kita sensitive sangat .. nak period kooootttt .. atau pun ehem ehem ehemm

    ReplyDelete
  3. kann.. kadang kadang macam tu lah.. all of the sudden and out of blue.

    ReplyDelete
  4. mungkin morning sicknesses sis...

    ReplyDelete
  5. ntah2 pregnant. haha, cube check fatin ;)

    ReplyDelete
  6. tah2 preggy x sis..sy pnh gak rase cmtu

    ReplyDelete
  7. tah2 preggy x sis..sy pun pnh rase cmtu gak..

    ReplyDelete
  8. doakan koranggg kalau betul. ehe :)

    ReplyDelete