Sunday, September 5, 2010

promosi + result contest ilovehijab!

assalamualaikum n hye to all!
so how's yr puasa so far?
hopefully masing2 da makin hebat la.
*hebat disini bukan bermaksud sape dapat puasa lagi lame,
seperti bukak puase subuh esok atau puasa due hari berturut2 ye
.
hebat dlm meneguhkan iman masing2.
wahh! ;)

sebenarnye. sy ada satu promotion mahu buat.
jika anda seorang yg sgt3 suke berphotoshoot tak kire mase.
dlm bilik tdo, dlm bilik air, kat dapur, kat dlm kete.
sume2 lah kan.
apa kata kamu cube berphotoshoot bersama AnnasEaskey photography!
sumpah, anda sume ta rugi.
sebab kan. sekarang annas ade buat promosi utk si gadis bertudung!
huaaaa.. untung nye pakai tudung. untungnye!
rm350 + 5 fully edited + makeup by annaseaskey.
tahu tak makeup annas tu sangat very the kebabom.
kalah artis czech.
nasihat sy, jika korang mahu pampered kan diri anda..
try this ;)
at least it's one of the sweet memories u'll have.
mmg ta rugi.
percayaalahh.
*perlu kah sy menyanyi lagu ct percayalah bg meyakinkan anda
bhwa cuba promosi ini sgt berbaloi-baloi?

oh jangan.
hujan lebat, petir berdentum nanti.

hasil karya annaseaskey :







anda boleh add incik annas easkey di fb -AnnasEaskey photography

sekarang..
now.
inilah saat2 yang korang sume nanti- nantikannnn.
music plissss!
*senyap.
haih. lupe na byr musician.
takpe!
degupan jantung anda suda cukup utk memeriahkan majlis ini.
now.. diumumkan pemenang utk ilovehijab contest!
kategori A ada 3 pemenang dan kategori B ada 1 pemenang ;)

kategori A :

Diya Zainal!


Norsyaheera Abd Wahab!


watie muhtar!

kategori B :

farysa!




pemenang dipilih berdasarkan gambar yg menarik dan
slogan. harap maklum.
sebenarnya sgt3 susah mahu pilih pemenang.
sy siap buat top 15, kemudian top 10. then top 5.
kemudian.
inilah hasilnya ;)
kepada yg tak berjaya.. contest ini hanyalah utk mengisi masa lapang masing2.
jangan risau..
byk lagi contest yg akan sy anjurkan.
dun worry!
na adiah?
slalu2 la jenguk belog budak kecil ini ye!
oh ya, terima kasih kepada anda semua yg tlah hantar email.
i appreciate it so much!
n kepada pemenang.. congratulations!
sila alert dgn email yg akan sy send nanti ye ;)

wif that,
i rest my case.
salam ;)

12 comments:

  1. seriously tak sangka i dpt coz myface nmpk sgt bulat
    thanks dear =D

    ReplyDelete
  2. farysa: pandai cover pipi.. tahniah sbb tercalon sbg pemenang.

    ReplyDelete
  3. wah.
    teringin satu hari nanti nak photoshoot dengan annas.
    :D~

    ReplyDelete
  4. saed : tengs ;)

    farysa : u deserves it babe. bg sy, kamu sudah cukup cantik. manis dgn baju kurung dan muke ala2 seducing sikit. like! ;)

    iqah : ahah.. try la iqah ;)

    ReplyDelete
  5. wow..terkejut kejap....tak sangka sgt2...thanks fatin.....^o^

    ReplyDelete
  6. olololo..tomei2 nye sume..congratz to all lovelies..fatin buat la kontes yg len plak..

    ReplyDelete
  7. semua winners you ni ada blog kan? ape kate u include link blog diorang.leh org jenguk diorang :)

    ReplyDelete
  8. thanks fatin. like seriously memang tk sangka boleh menang. thanks again :)

    ReplyDelete
  9. che wan...kalo fotoshoot price tu mmg dah bis cheaper ker???then law tak bpe reti pose dey ol teach us eh??

    ReplyDelete