Tuesday, October 19, 2010

gadis selendang. ;p

assalamualaikum sume ;)
how's your day?
mine was, exhausted!
pukul 5 td sampai rumah terchenta di kuantan.
malam keluar bersuka ria bersama abg wan, kak ema dan farah.
oh mmg suke hati sebab esok pg dah nak kene balik shah alam.
khamis ade presentation.
sob. sob. sob.

sbenarnye byk je mende sy na buat kat blog ni.
review psl makeup la, vids la.
memacam2 macammm.
tetapi, apakan daya.. badan sudah tidak dapat menampung
keletihan dan juge kepenatan ini. wuu.
maaf rakan2, ada mase sy tulis ye? ;)

oh2. td sempat jugak melaram dgn selendang baru.
ehehe.
nak tau lebih lanjut boleh tgk di :
sayapunyashawl.blogspot.com

mmg cantik!
kain nye sgt2 best n yeap,
owner yg sgt2 baik ;)




dianna, the shawls are nice!
i love it, thanx ;)


9 comments:

  1. sayang.
    boleh tak ajar macam mana nak pakai inner ?
    haha.
    kita pakai spect and macam tak sesuai nak pakai.
    tapi , rasa kamu and kak arnie ada cakap , kalau nak berfashion mesti confindent !
    nanti buat tutorial boleh ?
    ;)~

    ReplyDelete
  2. piaoliang!! ahaa.muwah! bisnes selendang ker dear?

    ReplyDelete
  3. chantek lahh!nk2 tie pkai tudung biru tuh..whoaaaaaa

    ReplyDelete
  4. cokiedacomot : biasa saja ;)

    iqah : mm. iqah try pkai inner yg jenis lyrca. it better coz tak melekat kat dahi sangat ;)

    saliha : ehehe.. segan ohh. ;p oh tidak, promote saje. wink.

    nabihah ramli : hee.. ape lagi, survey la satu. ehes

    ReplyDelete
  5. cik Fatin,,
    cik Yana ade shawl yang biru tu,,
    die kedut2 kan?
    Tapi aritu bile da basuh jemur, die da tak jadi kedut2,,
    uwaaa~

    ReplyDelete
  6. salam. u. i nak try pakai inser tue tapi like macam x sesuai mka i cam nampak bulat jer. leh tolong????

    ReplyDelete