Thursday, October 21, 2010

top 10 list :

assalamualaikum..~

10 facts about me.
*curi dr nadia nye blog. hehe. ;p

1. i'm a very determined person when it comes to
something that i really want. kalau sy mahu itu, sy akan dapatkan juga.
no matter what it costs, i still want it. makin lama menda ni
makin kuat dalam diri sy. i don't know whether it's a good thing or not,
but as long as i want a good thing, then tak jadi masalah lah kan.
ehe.

2. setia. rasanya memang ramai dah tahu sy mcm ni.
kalau sy suka satu benda, mmg akan stick dengan yang tu je.
hp, fav jeans, fav person ;p, fav colour.. n much more

3. byk jenis handwritting. sy sampai skang tak pasti macam mana
tulisan sy yg sebenar. wuu. kalau rajin, tulisan sy tulisan sambung.
tp kalau cam tahap malas2 sikit tulisan senget ke kanan. kalau nak cepat,
tulisan senget ke kiri(tulisan neh kalau buat notes, sy cepat hafal. idky. aha),
kalau pen tu agak2 cambest tulisan tegak.
aaa. tgk, tgk! kan da konfius!

4. i love to cook. tp taktau la sedap ke tak kan. haha.
sy suka cuba resepi baru, resepi org2 kampung, aunty2 yg buat kek..
sume2 la. n kalau sy bosan, sy akan usha myresepi.com n save
resepi2 yg best ntuk buat bile balik kuantan. sgt best !

5. sy jenis yang kurang tidur during weekdays n oversleep during weekend.
kurang tdo makne nye sgt kurang. lebih tido maknenye sangaaat lebih.
;p

6. sensitive. yang kadang2. tak bertempat. di tempat2 awam seperti klcc ke,
mid valley ke. mane2 je. sy boleh menangis smpai org sekeliling tgk.
hambik kau.
so jgn bg sy emosi.
or else sy jd cam budak kecik ilang mak dan ayah.
*wuu. kasi warning awal2 ;p

7. sy suka lihat si dea. rasa macam.. haih.
*tersenyum ;)
ok ai malu.
nexttt!

8. sy prefer tangga dari lif. sbb bagi sy lif sgt merimaskan n macam-
hoi-takde-udare-sesak-nafas-help-me-help-me!
lebih2 lagi lepas tgk final destination dan juge devil yg melibatkan lif.

9. sy mudah excited. apa2 je sy rasa excited. ajak g pasar malam : waaaa..
nakkkk!, ai dapat offer kat sini : huwaaaa.. congratsss yuu!,
rumah tu cantik : lawanyeeee..!! berdebar2 ok tgk!
betul. sy pun taktau kenapa sy slalu excited.
tp, dgn cara begini lah, sy cepat happy ;)

10. sy selalu rasa semua perempuan cantik.
macam lagu kat blog sy sebelum ni,
cantik luar, cantik dalam ;)
kalau mereka biasa2 saja fizikal.. mesti dalaman
mereka cantik sgt2.
dan sebaliknya.
so bile sy panggil anda si cantik, mmg betul.
it's true.
that u're pretty for me ;)

ok lah da lewat.
esok ade presentation for research.
pagi2 blh bgn awal utk study.
wish me luck rakan2!
nite2 peeps !

4 comments:

  1. yes its truee,semua perempuan cantik.;)
    n u too

    ReplyDelete
  2. i love the way how u look the world and every person. great for having fren like u.

    ReplyDelete