Wednesday, February 16, 2011

the good n the bad news..

assalamualaikum :)


hadiah2 ini milik :
erni azlifah
nik nurul fatima
najla
nadia mansor
ummi qay
akmal
sara samsudin

sile tunggu depan pintu start esok petang okay!
harap2 korang suke :)

btw. i'm giving bad news and good news to you guys today.
firstly, maaf sangat2.. :(
kepada customers yang pre-order for checkered shawl,
i'm terribly sorry because it is currently out of stock.
sy pun baru dapat tahu hari ni, dr tuan yg order shawl ni.
this shawl is actually made in korea.
so that's make the thing a bit difficult.
:(
kepada nama2 customer yg ada dlm list pre-order shawl tu,
special discount will be given during my next sale.
only one item will be given the discount.
p/s- that's the least that i can do to make you guys happy :)
apekah brg2 yg akan dijual utk next sale?
sekejap lg sy gtau :)

btw, utk good news nye,
stock utk blazer sudah ada.
so kepada yg listnye ada di pre-order blazer,
u can make the payment :)

ok utk next sale,
i'll be selling inner neck!
apekah itu inner neck?
adekah iannya serupa dgn turtle neck?
atau inner tudung?
bukannn. bukannn.
mcm yang anda slalu tanye sy bagaimana sy cover leher
sy bila pakai tudung ala2 messy style.
jawapannya, inner neck.
made from very. very. high quality!
tudung ni macam tudung indon, tp takde awning yg keras.
so actually, sgt sesuai utk orang muka ala2 chubby
sebab boleh nmpak muka kuruuus gitu.
dah la selesa, lembut, ringan, pakai pun boleh jadi cantik.
aummm.
sile kagum dgn magic inner neck ini :p

sy kalau boleh nak sgt upload utk inner neck neh.
tp terlalu letih. maafin gue ya.
baru lepas buat assignment n rasanya dah na tidur. kot.
p/s-padahal sbb nak tgk arsenal nye match jap lg. kalau bangun la. kalau.
Insya-Allah, will update it soon.
till then guys.

goodnight :)
n i'm really sorry for the pre-order shawl.
segala ketidakpuasan hati, sila berhubung terus dgn sy ye.
salam :)

12 comments:

  1. dah lama OE cari yang itu... i mean inner neck tu...
    harap OE dapat juga beli... (n_n)

    ReplyDelete
  2. fatin - ada gambar x untuk inner neck tuh.
    sbb x dpt bygkan mcm mne bentuk dia
    hoho

    ReplyDelete
  3. upload cepat yer yang.
    waiting for inner neck tu :)

    ReplyDelete
  4. pre 0rder utk inner neck,...nk jgak...nk sgt2...pyh gler nk cri..smpan ek sis..

    ReplyDelete
  5. maknenye klu name saye yg bukan under pre order tuh akan dapat ke? or macam mane?

    ReplyDelete
  6. saya punya dah sampai. =) thanks.

    ReplyDelete
  7. dear fatin, boleh order lg x blazer tu?

    ReplyDelete
  8. kak atin,nak order inner neck tu bolehhh ? heee nak jumpaa kak atin lah.duduk kuantan jgk kan ?

    ReplyDelete
  9. terperasan jap sbb nama i pn "nadia mansor" cuma nama i NADIAH mansor instead of nadia so bukan i la tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. kaq fatin ! saye nak reserve inner neck tuhhhh *amboi, tak nyempat2 ! hehehe! * ;)

    ReplyDelete