Saturday, February 19, 2011

inner neck!

assalamualaikum :)

hye2 semua!
maaf smalam tak update.
serius letih.
weekend ni hectic sgt.
smalam bersama karangkraf.
hari ini bersama heliza n media.
tomorrow bersama tv9.
alhamdulillah..
*weh. bile nak revise study neh huh?
gulp.
ok.
ini last.
sob.sob.
sedih betul kene marah dgn diri sendiri.
uh.

btw, inner neck are ready for making orders!

colour : black.
size : free size/small.
price : RM30. (excluding postage)
quality : SUPERB. *berpeluh nak tulis superb sebab takut2 tak menepati piawaian.
tp, seriously. memang berbaloi :)

p/s : bg mereka yg tinggal di seksyen 7, 8, 9- sy akan bg by hand. kalau nak
meet up di area itu juga boleh :)

video

berminat?
sila emailkan nama penuh, alamat, no telefon anda ke :
phatynsuehannah@yahoo.co.uk


serius, keje pakai tudung akan jadi lebihhh mudah dgn inner neck neh :)

segala kemusykilan boleh hantar di bhgn comment ya.
thanks!
:)

21 comments:

  1. Akak macam barbieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ahhhhhh suka ! :D thanks approve dekat FB HEHEHEHEHEHE

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. sis,section 6 boleh? sy duk area situh ;)

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah Fatin leh catch apa yang u study walaupun bz kan? good luck to you!!!

    Yea la inner neck tu kemas =)) cantek la u! =)))

    Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

    ReplyDelete
  5. adik kalo akak nk cm ne?deal kat uitm je bole?

    ReplyDelete
  6. nak jugak tapi tak ada duit lagi...
    lain kali OE nak beli... tapi bukan sekarang rasanya.... sebab duit nak buat benda lain dulu...
    (benda yang lebih penting - kata ibu OE)
    (n_n)

    ReplyDelete
  7. babe, yang aku booked ade kan? nak bayar camne? check email keh. :)

    ReplyDelete
  8. kalo nak reserve dlu leh ke?? 28hb la... huhu. siyes nk bli ni...

    ReplyDelete
  9. fatin..u sgt gorjes ok!hehe
    ni yg rasa mcm nk beli gak inner neck nih

    ReplyDelete
  10. serius nak beli. dah cari di merata tempat susah nak dapat inner neck ni. duit nak bank in ke sebab liny di ipoh.

    ReplyDelete
  11. wah nak tp still ada lagi ke?

    ReplyDelete
  12. salam alaikum, sister :) can u explain the best styles of urs?
    Hope u ll answer, inshaAllah

    ReplyDelete