Monday, February 14, 2011

hari ini.

assalamualaikum.

sy letih.
tak mampu menulis.
tp dah janji kat diri sendiri, utk cuba tulis belog everyday.
makanya, sy bcakap :)

video

mata sy nmpak sembab kan?
td byk kali hmpir2 jatuh sebab nak pitam.
thank god my frens ada..
i guess my blood pressure is low.
anyway, kpd buyers yg dah bayar.
i'll make an entry for it.
senang nak check.
pada brg2 yg dah ada, i'll post it on wednesday, Insya-Allah.
kepada brg2 pre-order, i might get the stock tomorrow or wednesday.
then, i'll let u guys know.
thank you.

mahu rehat dulu.
daa ;)

18 comments:

  1. jaga diri kak fatin ! jgn lupa mkn ubat auu. :)

    ReplyDelete
  2. syed riduwan : nak tdo tp mcm byk mende na buat. na kemas bilik, na balut parcel n check about the payment sume, assignment na kene antar this week.. uh. last2 mmg tak tdo kan. sob.

    siti nurazlinda : thanks ct :) eheh. ubat takde neh. na rest dulu la kot. :)

    ReplyDelete
  3. indah mulya : eheh. thanks! :)

    syed riduwan : tdo lepas asar tak elok lah wak. mlm kang je lah. huhu.

    ReplyDelete
  4. owh bahaya tu..jaga mkn ok.saya pun ada drh rendah.rasa nk pitam.

    ReplyDelete
  5. sis,take care tau..
    jangan la kuat kerja sgt..risau la -_-

    ReplyDelete
  6. low blood pressure memang pitam la. makan dan rest okey :)

    ReplyDelete
  7. adik tin,
    kalo dah xlarat sgt, jumpa doc,amik MC.
    study2 gak, tapi kesihatan kena jaga,ye. ;)

    ReplyDelete
  8. sibuk sangat sampai tak sempat nak rest ke?
    banyak eh kerjanya...
    banyak2kanlah rehat...

    ReplyDelete
  9. health is precious than everything =)

    klu x leh wat,jgn paksa diri ok?

    http://bettylatif.blogspot.com/2011/02/valentines-day-like-having-sex-in-your.html

    ReplyDelete
  10. u ni sembab2 pon comel jgk. hehe

    ReplyDelete
  11. awop sayam.. sy tgk awop letey. jg diri ye sayam kuh. :D

    ReplyDelete
  12. terasa dekat di hati bila kak fatin suhana buat video camni..anyway bibir kak fatin sungguh seksi..arghhh..pengsan jap pas tgnk vid ni hehehe

    ReplyDelete
  13. muka sembab tak sihat pun comey jugak. chantekk nyer cara fatinsuhana lilit shawl. nice to meet you.

    ReplyDelete