Thursday, March 15, 2012

Panasonic Lumix FX700 for sale :)

Assalamualaikum.

seperti yang telah ditulis pada tajuk entry di atas,
yes, i'm selling my digital camera.
it's Panasonic Lumix FX700 but
i called her Mica :)

bought her on September last year.
makanya tak smpai setahun pun lagi.
masih cantik dan baruu.


kite punye yg warna peach pink tuuu.
paling atas belah kanan.
i know, i know.. lawa kan colour nya? :)

special features :
full HD
14.1 megapixels
Leica DC lense
I.R (intelligence resolution)
5x optical
zoom
touch panel

seriously korang boleh search n tau pasal
all the info about this camera sbb the fact still akan sama kan.
*padahal mata dah mengantuk menguap 38kali, malas nak menaip. hish perangaii.
but what i personally love about Mica is that, the video!
faham tak bile buat video rasa macam dalam video clip
sbb it's full HD n colour sgt lawa!
boleh tgk contoh video from Mica heree.
dah la senang nak guna, warna comel pulak tu.
plus, 14.1 megapixels! menangis la korangg. tehehe.

sy perlukan serious buyer sbb sy amat2 sayangkan Mica n.i.
faham tak ni macam jual barang peribadi yg dibawa travel kemana2.
jd macam risau takut dijatuh ketangan yg tidak bertanggungjawab.
*apekes macam jual kucing kesayangan pulak rase. sobs.

bought it at RM1400.
harga sekarang : rm990 (boleh nego harga. baik kan. kan.)
charger, manual book, CD, memory card 16GB, USB, n wayar
utk sambung ke tv included. siap bagi dgn kotak asal lagi. wink.

sekiranya anda berminat atau ada sebarang pertanyaan,
bolehlah email kan kepada sy di :
trulyaddiction@yahoo.com


sekian,
have a nice day people! :D

14 comments:

  1. lorr..nape kak fatin nak jual barang kesayangan nih?x sayang ke?hewhew

    ReplyDelete
  2. kalau serious nak.berapa last harga bg? :)

    ReplyDelete
  3. mine oso d pinkish! cantek kan...
    done follow kamoo...

    ReplyDelete
  4. follow me... i'll follow back...

    http://shesheilla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. bercadang nak beli camera baru ke?

    ReplyDelete
  6. saya beria nak!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. ala....baru pas beli coolpix plak....huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. cantek + comel camera tu oke!
    follow me ye =)
    http://cikbaitycheawang.blogspot.com/
    thanx =)

    ReplyDelete
  9. haii :D knp nak jual kamera ksygn ni??

    hehe btw i just follow ur blog :D

    kalau sudi follow my blog jugak ye ^^ peacee

    http://lalass-cakcak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. da ade org bli ke?

    ReplyDelete