Monday, March 5, 2012

senget namenye.

Assalamualaikum.

padah bile buat keje tak sedar dah pukul 2 pagi,
tp mata still tak ngantuk.
so she mumbled.like, a lot.
*sigh.

video

goodnite people! :D
harini nak tdo awal :)

29 comments:

  1. Look at those eyes hehe obviously sgt nmpk mcm FS mengantuk :p

    ReplyDelete
  2. Tidur lewat merbahaya kepada kesihatan kita..

    ReplyDelete
  3. ignore people who make u feel dumb. When people satlk u, actually they care bout u fatin. =)

    ReplyDelete
  4. dan saya tak sangka bila dapat jumpa kak fatin yang vavavoom ni,hehe.....

    ReplyDelete
  5. i thing u crying!~..~.. mata cam berair!~ ^_^. lek2!~ sabar2 yew

    ReplyDelete
  6. I really like ur style. for me you are a very open person and not give up easily. Wish that Fatin grow, care about what people want to say. Important to continue what fatin feel right and not affecting anyone. I am sure, many more people who always support fatin .. Insya'Allah, Allah will help fatin ... okay. GOOD LUCK for the exam and fatin anything to do ... and health care ... Assalamualaikum warahmatullah.

    ReplyDelete
  7. comelnya kak fatin....teruskan menulis blog ye..selamt maju jaya..(^____^)

    ReplyDelete
  8. lewat tidur ker? apa2 pun tetap comel dan sweet... :)

    ReplyDelete
  9. tak dengar apa fatin cakap...dengar lagu yuna jer hihihi

    ReplyDelete
  10. kak fatin kena flu kee?? frankly speaking, ur damn pretty! i wish i can meet u one day :'(

    ReplyDelete
  11. u cntek sgtttttt <3
    without make up ke tu dear??

    ReplyDelete
  12. alalala. sape yang tak suka fatin tu.meh kaka babap. eheee

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,
    FS flu ye :) jaga diri
    dan teruslah menulis <3
    Take care ^_~

    ReplyDelete
  14. rajin betul keje
    murah rezeki nnti:)

    ReplyDelete
  15. but still sweet seperti gula-gula hack..hahahahaa

    ReplyDelete
  16. Semua benda sis ckp, ;D heheh pagi tadi tengok safiyya ulangan, nampak sis jadi model untuk Get Gorgeous Boutique. cantik angat ! n_n

    ReplyDelete
  17. perg klau dpt buat bni insyallah cmfirm tk cri lain...if nk add ur fb can:-)

    ReplyDelete
  18. assalam.. huhuh, memang lawa comel dabomb betul la fatin ni.
    tp wajib pakai apa nama tu celak eh? ke eye shadow? sori tatau. kalau takda nampak biasa2 jer.
    apa2 pun just make sure always cover you punya lengan & aurat properly everytime you buat vid ok yer.
    teguran ikhlas dari hati.
    gdluck in whatever u do.
    wslm.

    ReplyDelete
  19. hmmmm.....good for teen...need more knowledge to make ur blog useful for every level people..cheer up

    ReplyDelete
  20. utk memuaskan hati semua adalah satu tugas yg tak pernah ada org dapat sempurnakan..just live your life to the fullest..be yourself, by yourself n people will know who u are :)

    ReplyDelete
  21. sis love your voice! sweet! ^^ do keep blogging yea =)

    ReplyDelete
  22. Thanks for ya support! Terharu tau tak? Sobs. :)

    Huu.. Tak pkai eyeliner pun, sbb ni sblum tdo dah basuh muka. Mungkin bekas2 eyeliner la tu, mata nmpak gelap. Thanks for the reminder. Appreciate it :)

    ReplyDelete
  23. assalamualikum cik fatin yg manis . td saya ada join fibox . kat situ bleyh chatting ramai2 la . n cik fatin pon ada gak . tapi sy kurang percaya la . n saya suh "fatin" tuh folo saya . dya folo . tapi xtaw btoi ka tak . bleyh pastikan x ? p blog saya .
    kay ? just wanna inform u bout thiz if that truly u . well tyvm . :). i just wanna makesure ja . jgn maqah naaaa .

    ReplyDelete
  24. u are so comel larh.. saya suka cara n kak fatin..

    ReplyDelete
  25. gua pernah tak tido sampai 4 pagi... layan kerja yang exited

    ReplyDelete
  26. =) saya suke blog ni..bermakna saya suka kamu lah??=D so sweet

    ReplyDelete