Thursday, October 4, 2012

peplum and maxi skirt sale.

Assalamualaikum.

sebelum ni saya selalu tercari-cari kat mana nak beli peplum cantik dan pakai dengan maxi skirt supaya dapat menyembunyikan peha drumstick maha besar. pernah beli peplum yang kat belakang labuh sampai kaki, akhirnya saya nampak pendek seperti penguin sesat di malaysia. so sad :'( tapi taknak pula beli peplum yang pendek atas punggung. sabar je lah dengan sifat cerewet mokcik pateng nih.

akhirnya, Alhamdulillah.. finally i've found it! saya tersangat-sangat suka dan saya rasa, gadis2 diluar sana akan tampil lebih manis dan sopan kalau berpakaian macam ni. kita cuba tinggalkan seluar ketat2 itew di rumah, dan cuba pakai kain bila keluar. amacam, sounds good right? :)

harap maklum, ini adalah pre-order ye rakan2. order akan diambil sehingga hari selasa (9/10/2012). segala pembayaran adalah sebelum hari rabu (10/10/2012). postage akan dibuat pada minggu berikutnya. jika berminat dan SERIOUS BUYER , emailkan full name, address, hp number dan kod ke : trulyaddiction@yahoo.com

material kain bagi peplum dan maxi skirt ini adalah lycra. a good quality of lycra i must say. free size and fits untill M size. skirt itu labuhnya sesuai bagi mereka yang berketinggian 157cm dan kebawah. peplum dan maxi skirt boleh dibeli secara berasingan. tetapi jika dibeli secara 1 set, harganya adalah lebih murah :)

Peplum only : RM 50
Maxi skirt only : RM 45
1 set : RM90 
(all excluding postage)
*belt not included



 code :
peplum : ruby woo
skirt : classic purple
1 set : ruby purple.






 code :
peplum : sky blue
skirt : savannah blue
1 set : sky savannah



 code :
peplum : army green
skirt : real grey
1 set : green grey




code :
peplum : dark orange
skirt : mustard
1 set : orange mustard 




code :
peplum : true black
skirt : royal blue
1 set : royal blue black


have a nice day people!

92 comments:

  1. lupa pakai belt putih ke tu
    meme menarik dabomb ler fs!

    ReplyDelete
  2. dear, untuk height 166cm, sesuai tak untuk peplum tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yurp.. sesuai. since my lil sis tinggi around 160 mcm tu, peplum tu still menutup punggung.

      Delete
  3. suke baju ni ...tp tnggu gaji la baru nk order...huhu

    ReplyDelete
  4. nk order jugak...tp tnggu gaji ..huhu

    ReplyDelete
  5. alaaa, xmuat sampai L ke? :(

    ReplyDelete
  6. That red peplum is so awesome!Gila cantek!

    ReplyDelete
  7. alamak...cantiknya. berkenan dah dekat 1 warna tu

    ReplyDelete
  8. huhu.nak.tp.takot x muat

    ReplyDelete
  9. cantiknye tgk fatin pakai tp cm xsesuai je ngn naja..:(

    ReplyDelete
  10. salam..yg bju kain jenis aper sis??

    ReplyDelete
  11. kalau la xada uncit kat depan mcm fatin.mesti dah beli :p

    ReplyDelete
  12. klo tinggi 146 okey ke...xlabuh sgt ke

    ReplyDelete
  13. klo tinggi 146 okay ke fatin? xlabuh sgt ke...sya mmg ske peplum ni...cuma sya ni kecik sgt, tu ssh nk cari bju..huhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. 146 okay lagi wak.. if skirt tu, kene pakai heels sikit la. :)

      Delete
  14. kak fatin, kalau peplum n maxi skirt tu, kita na mix ta mau ikut yang kak fatin dah set kan tu, bole tak agak-agak. :)sebab saya na skirt : classic purple and peplum : army green.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je zahida. it is up to u nak mix n match macam2 mana. btw, apa2 order thru email ye. thank u :)

      Delete
  15. kak fatin, kalau sy na order skirt n peplum ni ta ikut set yg kak fatin da tentukan, boleh ke? sebab sy na peplum : army green and skirt : classic purple :))

    ReplyDelete
  16. anak siapa ni??? comelnya..hahaha

    ReplyDelete
  17. serious to say that, the all peplums and the maxi skirts are so so beautiful! the price affordable too. love it! :)

    ReplyDelete
  18. iolss nak beli lipstick tu ! jual tak pateng? hiks :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. yg tuh uolls kene beli dekat mac la. hihi!

      Delete
  19. i aritu ade beli satu dress peplum jugak..polka dot design..im so happy sebab mmg cantek..cume kain die je i tgh mencari lagi..=)

    ReplyDelete
  20. cantik2 la..free size ke atau ade size tertentu? ehm3..PB make u looking good..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. free size wak. tp fit sampai M. haha.. betul2. hehe :D

      Delete
  21. kalau 160 singkat x skirt tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. risau ngam2 je wak. tak best la kan kalau nak pakai heels skit..

      Delete
  22. sis , tinggi saya 163cm :/ agak agak singkat tak ?
    nak try pakai for dinner lhaaa ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. mm.. maxi skirt tu akan jd singkat la wak.. uhu

      Delete
    2. ohh eh ? alohh :( huuuu - -' ade lagi baju yang lain tak sis ?
      #saya sudah lhaaa gemok ,uhhhhuuuuuu , sobs sobs

      Delete
  23. kt nk tau lipstik jnis apa awk pki tu. mengancam la kaler dia.

    ReplyDelete
  24. sis.. peplum warna dark purple ada x?
    looking for mybridemaid dress...

    ReplyDelete
  25. cantiknya kak fatin! tapi kalau hantar kat kuantan, xda diskaun ke? hehe

    ReplyDelete
  26. kak fatin..try ejah hok untuk ore tinggi la jugokkk... heee...

    tinggi 162, mesti singkat kot dih?
    sobssss

    ReplyDelete
  27. kakkk tinnnn,this is my new shop.feel free to dropp :D
    AND ada give away :')
    terharu kalau kat tin drop.hukhuk.
    http://buydonateandvolunteer.blogspot.com/2012/10/introduction.html

    ReplyDelete
  28. ATIN KALAU POSTAGE BERAPE RM?

    ReplyDelete
  29. Hai girls. I ada nak let go 2 blouses yg belum dipakai lagi. baru je beli tapi terpaksa let go sebab senteng. Ada 2 helai je warna mustard n hitam. Feel free to view kat my blog fiezafz.blogspot.com. kalau ada yg berminat boleh email kat pplvpp89@yahoo.co.uk.first come first serve ya.thanks.xoxo

    ReplyDelete
  30. salam dear fatin.. skirt tue paling besar size ape yea..?

    ReplyDelete
  31. Boleh order lagi ke? I baru baca blog ni

    ReplyDelete
  32. cantiknya..kita tggu update terbaru

    ReplyDelete
  33. ada stock lg x?? any color but im prefer for red..

    ReplyDelete
  34. kak aten pakai tudung bawal yg akak fatin jual tu eyy ? cantik lorr :D

    ReplyDelete
  35. akak fatin guna tudung bawal yg akak jual tu ey? cantik meyhh :D

    ReplyDelete
  36. Berminat...
    Boleh order lagi ke...?

    ReplyDelete
  37. Berminat...
    Boleh order lagi ke..?

    ReplyDelete
  38. fatin,tumpang ye..sy pn ada jual peplum dress sama mcm fatin jual.klu ada yg nk order ready stock blh visit blog or fb page sy 831 Shopping Maniac.tq =)

    ReplyDelete
  39. Mcm orang pregnant la. X best

    ReplyDelete
  40. sangat sangat sangat chantek :) awww sukaaa nyee

    ReplyDelete
  41. xde saiz L tau XL ke..huhu..cantik bkenan sgt2

    ReplyDelete
  42. re-stock la lagi. sangat berminat

    ReplyDelete
  43. nak yang hitam tu. available lagi tak?

    ReplyDelete
  44. kak fatin, saya nak sangat sangat ni. nak sangat sangat peplum ni :( ada lagi tak.

    ReplyDelete
  45. I wanna but the dark orange peplum. is it availabe?

    ReplyDelete
  46. salam, ade lagik tak peplum ni?

    ReplyDelete
  47. Assalam.Fatin, baju n skirt ada lagi ke?

    ReplyDelete
  48. Kalau tinggi saya 153cm labuh bj tu smp mane?lau xlabuh sgt sy nk bli

    ReplyDelete
  49. salam kak. peplum ni ada lagi tak? dpt order lagi?

    ReplyDelete
  50. Jom Like our fanpage 'Kurung Couture Fanpage'...Kurung comel2 mcm fatin liyana....tq:-)

    ReplyDelete
  51. Kak Fatin, ada size M sahaja ke ?Kalau tinggi 166cm pun sesuai kan pakai ?

    ReplyDelete
  52. available lg tak peplum darkorange

    ReplyDelete
  53. cantiknyaa..jemput singgah blog sy dear..sy ada jual peplum jugak..:)

    ReplyDelete