Thursday, December 20, 2012

FashionValet.

Assalamualaikum and hi :)

I believe most of us love fashion. tak kisah la fashion apa2, masing-masing ada style tersendiri. be it, simple, daring, sweet, etc. kalau saya.. ehmmm. tak tahu lah. ehehe. rasanya sy lebih kepada simple. tapi ada something as a main. contohnya, if warna baju dgn kain dah sedondon dan malap, will go for a lighter and maybe a bit of simple printed shawl. kiranya takde lah plain sangat kheennn. ai nak jugak style2 ni, tapi biase2 dah la. taknak la g klcc macam orang nak ambil award pulak katenyeee penuh sopan dan santun. lolz.

ok banyak pulak membebel tengah malam ni. sebenarnya nak acknowledge korang semua tentang FashionValet. do you know FashionValet? kalau tak tahu sila menangis teresak2 dan pasang lagu abam anuar zain. ai tak marah, cuma sedih je kalau korang tak tahu. kejam tak. kejam tak. oh dunia. fatinnnn please fokus! k finee (split personality di tengah malam macam cerita hobbit tu. euuww takut. tapi comel. tapi takut. dahlah tapi banyak sangat.)

for your information,  FV is an online shopping store with over 150 different brands of local origin and within the south east asian (Thai, Indonesia, etc). meaning, there's A LOT of brands that we can choose from! more brands = more variety = more choice! plus, FV ship worldwide. FREE SHIPPING within Malaysia (okbai sejam kemudian sambung tulis belog sbb usha website ni buat kali ke 250. happy anniversary!) and for international orders, depend on weight of parcel. 
haruslah ke bahagian kaftan dan jubah utk jadi lebih ayu dan sopan pilihan mak2 mertua. aww.

i was actually window shopping at FV almost 1 hour n a half! serius tak caye sbb lama sangaat. i guess sebab semua lawa2 tak tahu nak pilih mana satu. why everything must be very the tempting oneee. 

the best part is,  newly registered members receive 10 credit points automatically to start off their shopping spree (u have to register first to purchase your dream items)!. kenapa kena register? i believe it is because they have a credit point system called FV rewards. the more u spend, the more u get back. so kalau u beli baju banyak2, uolls takkan dilupakan! nak tahu lebih lanjut mengenai FV rewards ni boleh click sini. 

kasut2 yang amat menggiurkan. kenapa harus lawa2? *sambil check balance maybank2u. 
don't worry about customer service. for them, customer is king! i like FV. hehe ;p

kalau korang kurang suka baju2 kurung, kebaya, kaftan, jubah macam taste ai yang mungkin macam makcik2 sikit (makcik vogue ok. ada nada tegas disitu), korang harus faham bahawasanya FV ni ada bermacam2 benda. tops, shirts, skincare, purse, handbags, makeups, dan juga barang2 lelaki. banyaaaak sangat. jadi takde sebab tak beli. eh. hihi. sy pun dah terbeli. hewhewhew.

jadi marilah kita bersama2 serbu website fashionvalet sebab semua benda ada kat situ. dari baju, kasut, tudung, handbag, sampai ke bracelet ade jual. dah lah brand2 pun ada nama. quality pun harus lah hebat kan. wink. jom korang! :D 





6 comments:

  1. whoaa..mcm best je FV, all in one butik la ni..senang =)

    ReplyDelete
  2. whoaa..mcm best je FV..all in one butik la ni, senang =)

    ReplyDelete
  3. Yeah, i'm a huge fan of FV :)

    ReplyDelete