Thursday, November 21, 2013

Baby Kiss awhh.

[sponsored post]

Assalamualaikum and hi :)

semua orang suka nampak cantik. tak kiralah dari segi baju, tudung, kasut, sampailah ke barangan kosmetik dan penjagaan harian. makanyaa, harini nak perkenalkan barangan kecantikan dari Baby Kiss. awhh.. nama pun nak manja2 gitu kan. nampak very the girly tau brand ni. ai likee :)

Baby Kiss ni ada banyak produk yang menarik. one of it is Wink Body Lotion 4 colors (BB body lotion). apa yang bestnye, body lotion ni bukan sahaja sangat2 bagus (sampai ramai pengguna including celebrities ckp 'the best BB body lotion') tapi bau nya yang sangat2 wangiii. tak payah pakai perfume dah sebab bau nya mmg macam perfume. Baby Kiss ni popular disebabkan word of mouth, makanya keefektifannya sangatlah diakui ramai :')


                               

they come in 4 colours : Aura Pink Strawberry flavor, Angel White milky flavor, Fresh Apple mixed fruit flavor and Natural Beige Vanilla flavor.

if korang masih ragu2, here are some of their standards to make you confident :

-Quality Assurance GMP (Good Manufacturing Practice)
- ISO 9001 :2008
-Formula Development with GMP
-Production of Cosmetic with GMP
-Product Evaluation with GMP
-Selection and Evaluation of Packaging Components
-Product Registration with Thai FDA

  

another great product from Baby Kiss is Baby Kiss Daily Moisture BB cream SPF30 PA+++ *Formula from Korea*

NEW PRODUCT RELEASE :

Babykiss telah keluarkan  product baru yang bau dia sedap giler..mcm nk mkn...hehe..

Cc body lotion bole buat kulit putih gebu and pada masa yg sama bau yg sdp2..packaging yg cute!







Baby Kiss CC Body Lotion - SPF 45 PA+++ Plus High Alpha Arbutin, White Mulberry Extract, and Vitamin B3 (Water Resistance)
Directions: Apply over skin before sun 15 minutes Shake before each use.
Baby Kiss CC RecipeSelect your best match menu
WIP CREAM: Aura White lookCup Cake: Healthy White look Banoffee: smoothy white lookDoughnut: Cheerful white lookMint Chocolate: Fairy White look
Choose the white look you like and make yourself lovable! 





1.NUDY LOOK (Beige colour)
35ml 
BB Face (Beige colour) for those who want to smooth the skin look natural and not like makeup. (White level 2)
2.FAIRY LOOK(Greencolour)
35ml 
BB Face (Green color) for those who want to add clarity. Make skin look bright and natural. (White level 3)
3.SNOWY LOOK (Violet colour) 35ml 
BB Face (purple color) for those who want to add a flawless white skin silky and bouncy (White level 4)
Baby Kiss Daily Moisture BB cream
All in One
- Advanced Formula From Korea
- Brightens
- Water Resistance
- evens tone Natural glow look covers imperfections 24hrs hydrations Vit C & GigaWhite SPF30
- No Perfume

next product is my favourite! Baby Kiss Lip Treatment. :D


9 gram -Advanced formula from Japan
main ingredients dalam lip treatment ni adalah Hyaluronic/ Vitamin C/ Vitamin E. anddd ada banyak sangat keistimewaan kalau selalu guna. antaranya :

- Reduce Lip wrinkles
- Bye bye dry and chapped lips gitteww
- Full-lipped mouth
- Ultra Moisturizing
- Superior Smoothness
- reduce darkness

and this last super awesome product, Protein Milk Mask.


they say , "wake up with glow and gorgeous skin", feel the difference since the first night!

how to apply : Apply on clean skin, all over the face and neck. No need to wipe off

Intensive protein MILK MASK from New Zealand with AAA ingredients, e.g. Vitamin B3, Vitamin C (Ethyl Ascorbic Acid), Amidoxy Four Flower, Artemia Extract, and Milk Peptide Complex.
- Enrich and repair facial skin. 
- Heal facial skin from sunburst or pollution
- Soothe irritation, redness, and acnes
- Stimulate collagen
- Whiten and brighten facial skin
- Reduce dark spots
- Moisture your skin

memang so far ramai orang berpuas hati dengan produk2 Baby Kiss ni. dah la name comel dan kiut, berkesan pulak tu. haih untung badan dapat pampered wangi2 dan efektif :')




pengguna Baby Kiss ni memang stok2 jadi comel ala2 korean ke ape ni. hehe. for me, kalau packaging lawa, product bagus, service tiptop.. jangan lambat2 beli! nanti sold out kene tunggu restock pulak. huhu. if berminat boleh contact @Criefarra di Instagram dan facebook. atau boleh email ke crinurfarrahin@yahoo.com. atauu contact thru phone terus 012-5476406

okbai sila rambang mata sekarang! :D

8 comments:

  1. mcm2 produk skrg ni...yg wat makin rambang mata bila packaging stok cute miut camne...hehehehe...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Atin de try bb cream dia x..best n wngi giler

    ReplyDelete
  3. kak FS guna jugak ke product ni?

    ReplyDelete
  4. ohh mann, u should've included the price. like i wouldn't be interested in buying em if i dont know how much they are -..- ngee but its awesome anyway. tq for sharing

    ReplyDelete
  5. macam bes je
    dah teruja nak beli ni heheheh
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni ye

    ReplyDelete
  6. Salam fatin suhana...

    sy br nk buat contest pertama ni... jom la join...hadiah menarik ditawarkan..

    http://summerlovecheery.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html

    ReplyDelete