Wednesday, November 6, 2013

My physical store, at last. (ladies only)

Assalamualaikum and hi :)

Setelah beberapa lama bertapa dan mengasingkan diri dengan dunia luar untuk mengabdikan diri kepada proses pembukaan butik sendiri, sekarang sudah boleh senyum sedikit sebab dah 80% siap. ada lagi perkara2 yang tak sempat nak buat lagi.. maklumlah buat sendiri.. kedai sy pun biasa2 sahaja.. guna pun dengan budget yang ada. trust me.. it is not easy. dulu ingat masa bercinta hingusan je boleh menangis teresak-esak. rupanya stress kerja dan ada business sendiri ni perlukan kekuatan yang luar biasa. nasib baiklah sy ada kekuatan luar biasa tu, sy minta pada Dia. ihiks. korang pun boleh. sapa2 pun boleh :D




Sebenarnya nak bagitahu yang butik kita akan start dibuka hari sabtu ini. dan apa yang bestnya.. hari sabtu dan ahad ni sy ada buat clearance salee. murah dia macam.. bila tengok terus pengsan. haa macam tu lah.







jemputlah datang ke kedai kecil sy ye.. sangat2 nak jumpa pembaca blog ni (perempuan sahaja yee). bestnya kalau dapat jumpa korang in real lagi2 kalau yang pernah komen2 kat post2 sy :') sabtu dan ahad ni sale dia lain macam tau. jadi silalah dtg untuk memeriahkan majlis. untuk details blh tengok kat bawah ni ye :


see you! take care people :)

29 comments:

  1. kakkk fatin suhana! TAK SABAR nak pergiii!! :D

    ReplyDelete
  2. seronoknya FS..:D
    klu dpt jumpa FS pun beronok- ronok..

    ReplyDelete
  3. Dekat sangat dah dengan rumah :O tapi Wani sekarang dekat Terengganu. Serius teringin gila nak datang :(

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa. good luck !

    ReplyDelete
  5. oh Sabtu Ahad ni. ok Fatin. dah mark calendar

    ReplyDelete
  6. Yeay finally!! congratulation BFS!!

    ReplyDelete
  7. Congrates dear... saya tgok dari mula fatin mmg sgt comited dlm apa jua yg fatin buat. Mmg nk sgt jumpa fatin in real. Insyaallah 1 ari nnti.

    ReplyDelete
  8. Ooo xsabar insyaallah jmpa kt butik yer fatin..

    ReplyDelete
  9. 3 RM100??? OMG3!!!
    boleh pengsan bangun balik pengsan balik nih kak. hihihi..
    tapi kita jauhhh nun di utara ni.. sobsss

    ReplyDelete
  10. congrats fatin! teringinnya nak pegi,plus da lma xjumpa fatin.ada sale yg fatin buat kat rasta ttdi,da dekat pun xdpt pegi..in sha Allah,kalo xde aral,bleh la dtg..all the best dear! ;)

    ReplyDelete
  11. PHYSICAL STORE DAH SKRG.REZEKI LEBIH UNTUNG KAK FATIN. SEMOGA TERUS SUCCESS ! BOUTIQUE FAMOUS AND MAJU PULAK LEPAS NI :D

    ReplyDelete
  12. tahniah fatin. wish your bisnes maju dan terus maju :-)

    ReplyDelete
  13. http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Congrats..:) Hrp dpt pegi one day..

    ReplyDelete
  15. fatin xbkak sampai mlm ke?akak abes klas kol 6.huhu..

    ReplyDelete
  16. salam fatin,panjangkan sket mase xleh eh?akak ade klas smpai kul 6..takot xsmpat..huhu

    ReplyDelete
  17. Hope dapat pergi sana jumpa kak fatin real2..anyway congrate sis dpt buka boutique, all the best :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah kak Fatin ! I'm proud of you. Tapi sayangnya tak dapat nak pergi. Insya-Allah satu hari nanti akan sampai juga ke butik akak.

    ReplyDelete
  19. Tahniah Fatin! Finally, your dream coming true. See you on Saturday!!

    ReplyDelete
  20. Salam FS,
    Nak tanya cloth hanging rack tu beli kt mane ye? atau tempah? boleh bg info?
    Thank you.

    ReplyDelete
  21. wah... tahniah atas pembukaan store fizikal ya....

    ReplyDelete
  22. As salam , x nak open on9 kedai ker ?
    nak pi jauh ,,,,,, huhuhu kalau on9 boleh gak order...
    salam kenal .... bestlah baca blog awak ...

    ReplyDelete