Friday, November 22, 2013

BFS new jubah dress, something to die for.

Assalamualaikum and hi :)

Want to inform ladies out there yang kite ada update jubah dress baruuu dekat Byfatinsuhana.com.my :) dress ni ada 3 size which are S, M and L. and the best part is.. breastfeed friendly dan juga wudhuk friendly (adeke ayat gituh? hehe), sebab ada butang di dada dan tangan.

please note that design ni semua sangat ekslusif. material chiffon yang tak jarang, senang dan sedap pakai. tak payah gosok pun tak apa. sy buat jubah ni se-praktikal mungkin supaya siapa2 boleh pakai dan terus nampak ada class dan style :)

jom tengok2 dan beli ye, see ya! 






follow kami di instagram! take care people ;)

29 comments:

  1. Hi there, leh tau x price jubah ni?

    ReplyDelete
  2. Atin yg first jubah tu mmg size S je ke yg ade..soooo berkenan meh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak la.. ada sampai size L sume awaknya.. :)

      Delete
  3. yang last sekali cantik sangat kak fatinnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  4. salam....so nak bli mcm mane??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ke byfatinsuhana.com.my utk purchase baju ni :)

      Delete
  5. Kak Fatin, kalau tinggi kita 173cm agak agak labuh tak? Dress ni cantik sgt kita berkenan laaaa

    ReplyDelete
  6. Fatin...ble tak sy nk pick up kt im?skolah dkt citu jer...pliz reply.tq

    ReplyDelete
  7. cantiknyaaaa! cantiknya kak fatin! :D

    ReplyDelete
  8. salam..fatin, bole tau ukuran utk saiz L??

    ReplyDelete
  9. xde pun kt ig..nak tau hargaaaaaa..

    ReplyDelete
  10. salam..bukan ke fatin ada butik kat sek 7,shah alam?

    ReplyDelete
  11. Fatin, saiz XL xde ke? huhuhu...

    ReplyDelete