Monday, January 6, 2014

Hijabzone7- my first halfmoon shawl

Assalamualaikum and hi :)

Dalam banyak2 tudung, sy paling suka tudung bawal. don't ask me why. sy rasa selesa. tapi disebabkan nak mengikut peredaran zaman supaya tidak dikatakan lapuk uolls, makanya saya ada juga la pakai shawl dan tudung2 style lain. 

Antara tudung yang paling takut nak pakai adalah halfmoon. Huih takut tahu dak. takut sebab takut nampak matured sangat. nanti kalau orang tanya anak berapa orang dah, tak tahu nak jawab ke nak nangis atau nak ambil pisau ugut dia. wuwuwu.

tapi. haritu kite try. dan tiba-tiba rasa macam. eh lawa je kot sebenarnya pakai halfmoon! my first halfmoon hijab is from Hijabzone7. owner dia dah la sangat baik dan peramah. terus rasa nak jadi humble macam kak zia :') ok meh sy bagitau kenapa kena beli tudung dari Hijabzone7 :






1. material yang dey all guna adalah sangat high quality. which is heavy chiffon yang flowy, sejuk dan tak jarang. best tau pakai chiffon ni sebenarnya. betul ni tak tipu :D

2.Hijabzone7 ada koleksi beaded halfmoon shawl yang cantik dan unik! korang kena serbu gi beli baru nampak. hehe.



3. Harga yang murah. seyes tak tipu! kite beli pun rase tak caye sebab murah. oleh sebab itu, harus beli banyak2 warna. beli dengan penuh berhemah. pastu 3 bulan tak beli tudung. *percayalah

4. Dey all design sendiri. jadi sangat exclusive. sapa2 yang taknak sama dengan orang lain sila beli dekat Hijabzone7. harga sangat puas hati. kualiti terbaik :D

makanya.. kalau nak purchase or follow mereka, boleh ke laman sosial mereka di :

Instagram - click here
Blog - click here
FB page - click here

selamat membeli. hihi.

till then, take care people!

3 comments:

  1. kitew pon suka pakai tudung bawal...
    tp ade juga tudung halfmoon sehelai dua '-'

    ReplyDelete
  2. Org cntik pakai apepun cntik..hehehe

    http://ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete