Sunday, January 5, 2014

Well, hello 2014!

Assalamualaikum and hi :)

Aduhai.. susah betul nak update blog. marah betul dengan diri sendiri. kena lebih berdisiplin lepas ni :')
sedar tak sedar dah 2014 tahun ni. In fact hari ni dah 5 Januari! cepatnya masa berlalu..

Insha-Allah.. will make full use of 2014. a lot of things going to happen in Allah's will. one of it is I am getting married. Aminn! if korang tahu mana2 nak dapatkan doorgift cantik2 and kelengkapan wedding yang lain please let me know ya. dulu rasa macam cukup masa. tapi sebab sekarang busy di butik dan kerja2 lain sampai umi dah bising tak prepare sangat untuk kawin. help me please? :)

Azam tahun baru ni cuma dua. I want to be the best servant to Allah, a good daughter and Insha-Allah, good wife to my future husband. secondly, i need to cut down some weight. ni serius ya. tiap2 hari stalk instagram orang2 yang berjaya cut down weight. and sangat2 respect dengan cik epal. she's soooo pretty! dulu dah cantik, sekarang makin meletop2 cantiknya. ahh.. how i love looking at beautiful girls. Subhanallah :)

ok nak sambung buat kerja. will write more soon (Aminn!), 

take care people!

19 comments:

  1. Eh eh nak kawen dh yer..tahniah fatin hehe

    ReplyDelete
  2. fatin bulan berapa kahwin ?
    jemput kita ye dear.
    owh ya , nak beli doorgift macam honey in jar or gula gula arab beli dekat mehnaz ttdi jaya.
    honey dia sangat sedap dalam jar comel !
    :)~

    ReplyDelete
  3. seronoknya nak kawen da.. doorgift comel2 bole dapat kat http://merahitujambu.blogspot.com/ ..tanya kat owner tu nak macam mana sebab masa dia kawen memang comel2 doorgiftnya.

    kalau saya, saya cuma buat kartun untuk letak atas table.

    ReplyDelete
  4. congratez fatin nak ikut jejak jugak la hahha

    ReplyDelete
  5. eh kak fs nak kahwin dah? Thaniah..jgn lupa jeput kita taw...D:

    ReplyDelete
  6. fatin, nape nak kurus lagii. huhu. haritu kat butik nampak fatin kecik sangat, baru nak suh makan banyak sket. huu

    ReplyDelete
  7. congrats Fatin..always be your silent reader..good luck for you..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah fatin..buat persiapan kawen adalah bende yang memenat kan..tapi sangat menyeronok kan... :)

    ReplyDelete
  9. fatin..akak diet ala kevin....selamba gak dapat turun 6 kg dalam dekat 2 bulan


    www.akupenacalculator.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hai. saya baru je mula blogwalking. kalau hati baik singgah lah sebentar di http://yeyeyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Haah... Cik epal pun dah kuruskan.. Kite pon berazam nk turunkan berat badan gaks tahun ni.. ~wee~

    ReplyDelete
  12. tahniah fatin...try le jenguk2 fb ni..kadkahwinrajasehari.com

    ReplyDelete
  13. tahniah fatin...try ler jenguk2 fb ni..kadkahwinrajasehari.com

    ReplyDelete
  14. Tahniah dear, ur silent reader.
    Jemput ke blog kita, maybe ada dress or jubah yg u suka amodesty.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. a lil bit sad knowing u gonna get marry soon :( for sure , after that , u wont have much time to spend on blogging. that would be totally saddddd. i just love reading your blog , u inspired me to be a better person. just wishing the best for u anyway :)

    ReplyDelete
  16. Such a nice blog. Lets visit my blog and maybe boleh kasi nasihat cemana nk make it better.
    Sa-syafiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. masih cari wedding doorgift lg ke? kalau bminat nk buat customized 3D fridge magnet blh contact sy itu.dan.ini.blog[at]gmail.com

    ReplyDelete