Thursday, March 27, 2014

what do you think?

Assalamualaikum and hi,


Something is not right with the world now. 
Something is missing. 
Something big is going to happen. 
Beruntunglah bagi para pejuang Islam yang telah dulu meninggalkan kita.. 
Kerana dunia sekarang.. 
Terlalu banyak tipu daya.

#Please keep on praying for miracle to happen to MH370. only Allah S.W.T knows best..
#Do pray for what is currently happening in Egypt..
#Al-Fatihah to my dear blogger friend, Ami schaheera who passed away yesterday morning. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. Amin.. :'(

8 comments:

  1. Agree sgt2 with u fatin..
    Hati akak dah dekat 2 tahun x pernah rasa senang.Selama hidup biasanya x sedap hati bila nak berlaku sesuatu musibah pada diri sendiri,akak akan didatangi rasa gelisah..tp 2 tahun kblkgn ni gelisah ni x pernah hilang...x tau punca,x berakhir dimana2 jugak..berpanjangan.Nak tenang of course lah dekatkan diri dgn Allah dan Al-Quran.
    Dan 1 lagi masa muda2 dulu perancangan hidup mesti pandang jauh kedepan sampai beranak pinak,bercucu cicit..skrg fikiran x pernah fikir lebih dr 5 tahun ke depan.Mungkin mainan perasaan mungkin jugak petunjuk..Wallahua'lam...Tahun ni dr awal lagi bnyk perkara sedih yg menimpa kita kan?Sama2 berdoa untuk diri kita and seluruh umat islam..semoga apa jua yg berlaku kita beroleh kmnangan dan kita tetap pada jalan Allah.

    ReplyDelete
  2. kehilangan demi kehilangan...semoga kita semua terus diberikan kekuatan untuk kehidupan yang mendatang...

    ReplyDelete
  3. i agreed..dunia sekarang byk tipu daya..yg penipu always win..yang betul kalah..

    ReplyDelete
  4. I do think so...something is so not right out here..huhu...YaAllah peliharakanlah kami semua

    ReplyDelete
  5. ini semua ujian drpd ALLAH fatin..kita kena kuat n keep praying :)

    ReplyDelete
  6. sy pun terfikir benda yg sama..
    tabahkah saya menghadapi dunia akhir zaman yg penuh pancaroba...
    semohga kita semua diberi kekuatan dan mengambil ikhtibar atas segala perkara yg terjadi..
    salam takziah..

    ReplyDelete