Saturday, May 17, 2014

kesayangan baru saya.

 Assalamualaikum and hi :)

Rasanya kalau dari dulu baca blog ni mesti slalu dengar ayat kite cakap hectic life la, banyak keje la, etc. dan harini pun same.. hari2 makin hectic. balik hari pegi jakarta. esoknya pegi bangkok. dok sehari lepastu travel tempat lain lagi. aduhai nye lah pun.

tapi. kalau kita dah minat.. benda ni rasa best. haritu my lil sis cakap, "kaktin, farah rasa sedih la tengok kaktin". tssk. so i asked her lah kan why sedih pulak. n she replied, " sedih sebab kaktin keje kuat sangat, macam nak tanggung banyak sangat anak. padahal ade anak kucing je pun."

tersenyap skejap mak.

so then i replied to her, "Farah, have you ever heard that you finally had your dream job? macam awak suka makeup. tiba2 awak jadikan makeup tu full time awak. your tunang pun suka makeup (HAHA). so korang sama2 bekerja benda yang korang suka. so macam mana nak stop minat awak kan."

then farah senyum awkward. maybe dia cakap kakak dia tak paham2 nak rehat agaknya :')

anyway, nak bagitahu kite ada brand tudung baruu. dah lama nak buat buat tapi tak berkesempatan. konsep tudung yang sy buat ni adalah instant hijab. so kekdahnye, sarung je. sarung pastu terus cantik nampak macam lilit susah bagai kena buat tutorial kat youtube. padahal, korang sarung je. mana tak menangis masing2 :')

dah jom tengok gambar2 yang baru shoot :)






sila jangan sesak nafas sekarang. kalau nak usha and updates pasal DAS, boleh ke instagram Dolce Amour Scarf and Facebook kami. start jual menjual pada 27 May ni dan boleh dapatkan juga di butik ByFatinSuhana.

ok nanti kite update pasal wedding kite pulak yang lagi 2 bulan lebihhh. ya Allah boleh lagi buat relax2 konon2 cool.  :')))))

take care people!

7 comments:

  1. cantikkkk...all the best dear...tak sabar nak tengok fatin kahwin ^_^

    ReplyDelete
  2. Insyaallah overwhelming response for dolce amour,suka tgk atin fight for ur dream job and its already yours..amboih patutla berseri2 muka photoshoot tudg..seri pngantin upenya tahniah =)

    ReplyDelete
  3. ya Allah lawanya kak fatin ^_^ nak belilah yang warna biru merah dalam second last pic tu. tak sabar tunggu launch :D

    ReplyDelete
  4. Wahh, lawa-lawa. Uish, x sabar nk dgr update psl kak fatin kahwin :))

    ReplyDelete
  5. Salam berkenalan, cantik betul tudung tu, mcm awak ckp, nampak mcm lilit tapi padehal sarung je.. ; ) Really convenient.. Btw saya dah drop by awak punya fb page, sgt lawa kalau awak nk boost lagi blh refer ke web abg hensem ni www.sifufbads.com (Free tips on fb ads) ; )

    ReplyDelete
  6. As salam kak fatin. saya berminat nak buat bisnes online. ada tips tak? terima kasih ^^

    ReplyDelete