Monday, February 16, 2015

Falling in love..

Assalamualaikum and hi :)

Dulu selalu bercita2 nak buat dress kembang ala-ala princess. tapi sebenarnya, cutting sangat penting.  the flow, the pleat, material combination, and all. silap satu alih2 jadi awkward bila pakai. contohnya, kain melekat dekat badan ke, nampak gemuk ke, nampak pendek.. semua tu kena ambil kira because I only give the best for my dear customers.

So before I had this Aubrey Dress, dah ada beberapa prototype yang tak berapa nak menjadi. and Alhamdulillah.. setelah beberapa kali redesign, tukar material, alter sikit2.. I came out with this beautiful Dress..



I love it bila berjalan kain nampak kembang dan flow sangat cantik! tips, pakai skirt lain di dalam.. flow akan nampak lagi lawa :)



Ribbon tu sudah dijahit sekali supaya bila basuh nanti tak adalah hilang atau tak jumpa cari. it is wudhu' friendly too :)


Thank you anim, zameer, ayu, mirul and especially my husband for these lovely shoot at Korea. so happy it turns out very beautiful. i just kept on falling in love :)

to purchase this dress, which is going to open its sale this wednesday, log on to byfatinsuhana.com.my(currently under maintenance, Insha-Allah esok buka) or feast your eyes first at our instagram account, search : byfatinsuhana

till then, take care people!

12 comments:

  1. suami ku... isteri mu pun nak jadi cantikkkkkk

    ReplyDelete
  2. baju cantik...
    model cantik...
    tempat tu pun sangatttttt cantikkkk!!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalam fatin,
    orang santek
    pakai baju santek
    lagiiiiilaaaa saaaannnteeeekkk kan3

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaa :) nice blog btw. Eheee ^^

    ReplyDelete
  5. lawa... kalau pakai memang feling2 princess cantik sangat aubrey dress ni..good job fatin suhana!

    ReplyDelete
  6. keren mba :D

    http://aditcoolsite.heck.in

    ReplyDelete