Friday, February 13, 2015

Shooting day.

Assalamualaikum and hi :)

Yesterday and today's schedule was quite packed. went for SKII interview and beauty shoot yesterday. so amazed with it's cc cream. terus flawless kulit even without any foundation and compact powder. nanti lah, will do my review about it. it's a very honest review for sure ;)

As for today, it is a campaign from Petronas. also an interview shoot but it is more serious. had several retake shoot as i was quite nervous. nervous apa tak tahu lah. sigh.

the video will coming up end of this month Insha-Allah. it is something about us, as malaysian :)


hoping that the book could help me. ahah
Oh did you know that my blogging and some social activities are managed by Gushcloud? it is a company where they find clients for us. i love all of the team! so friendly and helpful. dan paling penting selalu ingatkan dateline awal2 because i used to mix it up with my business activities. nasib baik ada mereka :)

office entrance. dah ade angpauuu. tehehe
so there's me, trying to act serious. heyy, it's a zeriouss bizness over heree. :')


jubah hitam mekah je pakai masa shooting. sebabnya, tak sempat iron baju lain. hewhewhew
balik tadi dah pukul 5 lebih. cepat2 call suami minta belikan kelapa parut. malam tadi sempat masak ikan bawal stim, kerabu kacang botol dan sambal hitam. tapi, kerabu yang mak mertua buat lagi sedap. selalu kagum bila balik rumah mertua sebab mak masak sedap sangat. bila balik kl terus buat apa yang mak ajar sebab takut lupa and suami lah yang akan jadi judge samada sama ke tak dengan air tangan mak. jawapannya haruslah takkk. huhu. tapi yang penting, nasi sentiasa licin. hehe. kalau balik rumah umi, kami biasanya masak masakan terengganu. benda2 simple. bila balik rumah mak selalu masak benda yang jarang buat. kari kepala ikan, butter prawn with nestum, kerabu, dll.  jadi masa ni lah nak kena belajar kan.. ahah.

Insha-Allah kalau ada masa nanti sy share resepi2 yang mudah dan sedap.

 ok then, till my next entry!



take care people :)

5 comments:

  1. Fatin who is a natural beauty.. hehe. Face to face masa mood republic KT. segan nk tego.. i want to be like u.. a success woman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ye ke.. biasa aja.. ada rezeki kita jumpa lagi ye :)

      Delete
  2. busy2 pun always stunning.. adore with u sis
    take caree

    ReplyDelete
  3. Wow, seriously cantik! 1st time bkak blog sis, terpana kejap. Heheheh~

    ReplyDelete