Friday, December 24, 2010

luahan buat pertama kalinya.

assalamualaikum ;)

hari ni sy rasa macam mahu tacing2.
bukan sentuh, tp tersentuh.
alah. macam kite rase touched dgn something.
mm. korang faham ke?
atau sy sudah berbelit disini?
sob.sob.
sedih nye kalau korang tak paham.
;p

i was touched because of the readers of my blog.
thank you readers!
walaupun sy bukanlah blogger hebat seperti hanis zalikha
atau irine nadia atau fatin liyana,
tp sy terharu kerana isi hati sy,
pendapat sy,
aktiviti sy.. dpt dikongsi bersama.
i write when i feels like to.
bukan dipaksa, bukan direka dan bukan dibuat2.
makanya, bila apa yg kita tulis dari hati
kemudian ada insan yg sudi membaca..
it feels soo good ;)
noted, bukan mahu attention.
tp it's like, macam kita ada masalah lepas tu
ada org bg nasihat.
it feels good kan? ;)

terima kasih buat semua.
serius.
blog ini masih baru sebenarnya.
2/6/2010.
baru 6 bulan dan alhamdulillah..
followers setakat ini sudah 991 orang.
idk how to thank to you guys.
moga selepas ini, hidup kalian
akan dimurahkan rezeki olehNya ;)

mm. kalau apa yg sy tulis disini nampak begitu ceria.
kadangkala, hati ini sedih.
cuma dengan blog, sy dpt berceloteh.
kadangkala, hati menangis.
tp cukup. utk empunya badan yg merasa.
anda rasanya tidak perlu merasa kesedihan itu.
tp kalau lah sy ada menulis perihal sedih itu,
fahamlah. di saat itu. sy sudah tidak tertanggung.

again, thank you readers.
walaupun sy sendiri tak tahu kenapa
ramai yg membaca blog budak kecil ini..
tp sy yakin, tuhan mahu sy bertemu dengan kalian,
orang yg mengambil berat ttg seseorang.
dan itu. tak ternilai buat sy.
thanks :,)




goodnite peeps.
mimpi manis!

36 comments:

  1. hah, buat muka comel lagi. boosh! haha nite sayamm! muahh~ ;)

    ReplyDelete
  2. thanks! awak buat blog mase birthday sy.. i have almost the same feelings as yours. rs mcm nak tulis je apa yg berkaitan hati sb tak tertanggung ke apa.tp msih ade yg sudi bace, so mcm..thanks a lot kt semua kan..huhuhu.. good2.. nasib baik awk hargai readers =)

    ReplyDelete
  3. heee.. tak boleh ke sayam? ;p
    nite2!

    ReplyDelete
  4. jgn sedih2 lor fatin ;))

    makin cumel.. huhu

    ReplyDelete
  5. sophie Al-yahya :oh ye ke.. boleh smbut birthday awk ngn blog sy same2 la mcm ni. ehe. mm.. kann.. kite same! rasa bila dah tulis, jd lega sikit. n bila dpt comment2 nasihat.. lg la tacing.. sy pnah smpai mengalir air mata kot bila ade readers yg ikhlas bg comment2 yg membangun :,)*rahsie kite, malu ai kalau org lain tahu. huhu. thank you sophie ;)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. suka baca blog fatin.
    plus suka tengok gambar2 fatin.cantik :)

    ReplyDelete
  8. iqa : err. kalau sedih makin chumel? wahh. kalau macam ni haruslah sedih setiap hari! ;p

    nyna : thanks nyna. appreciate that ;))

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. fatin, u always write from ur heart.. dats y people love u like i did <3

    ReplyDelete
  11. love ur blog..first2 baca blog awk best sebab macam diary n kdg2 dpt motivate from cerita2 awk tuh..then rasa awk saangat baik..every comment awk balas..readers for sure sgt terharu..=)

    ReplyDelete
  12. jgn selalu sedih2 eh..:D
    u blog when u feel u want to..and u tulis deep from ur heart...ikhlas tau...:D

    ReplyDelete
  13. i love ur style sis! kdg2 nk jadik mcm sis au. hee.

    ReplyDelete
  14. dari blog la knl ngan fatin..nk jmpe face 2 face xtau la ble kan hihi.....

    ReplyDelete
  15. wirda : that's so sweet of u ;)

    sakina : ahah.. thanks sakina ;))

    syafiqah : tak semua sy sempat reply.. n i'm sorry for that. but seriously, deep in my heart.. thanks ;)

    nur : okaayy! bereh boh! hehe

    norshyla : ok. kite cube tak sedih2 ye. tp kite touched. aww.

    cikepal : eh sape yg comel skanh nehh? aha ;p

    hafizah : alah. kite biase je pun. malu la kite.. ;)

    izaty : takpe.. ade jodoh kite berjumpe ye. wink ;)

    ReplyDelete
  16. like this one ;)..suka baca blog fatin ;)

    ReplyDelete
  17. fatin oh fatin!

    love this entry..
    so sweet..
    and last but not least,

    u r soooo beautiful.;)

    ReplyDelete
  18. SALAM PERKENALAN..tak pe jadikan blog sebagai diari untuk meluah perasaan yer..

    ReplyDelete
  19. fatin..
    kamu sgt comel..
    jgn bersedih..
    sy yakin kamu seorg yg kuat.
    keep it up girls..
    ^_^

    ReplyDelete
  20. ishk..
    da amek tisu ni..
    lap hingus tu..
    habis menjejeh-jejeh da

    lalala~=p

    ReplyDelete
  21. sangat sukak baca ur blog ok kak fatin? u r a smll girl, but u think like a woman. dat one yang manis adore sngt ;)

    ReplyDelete
  22. blog kamu besh dear , you express your emotion well in your blog , keep smiling da gorgeous :)

    ReplyDelete
  23. cik fatin pandai tulis.. kang followers tu jadik 2000 la pasni =)

    ReplyDelete
  24. sometimes when we write something that express our feelings tak semua akan baca dan mendalami apa yang kite tulis. tapi bila ade even dua tiga orang yang menghargainya, that would be the sweetest moment of being a blogger. btw, kite baru jumpe blog kak fatin. i likeeee :)

    ReplyDelete
  25. suka baca blog kmu! nice blog & nice entry dear :)

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan..you so sweett hehehe

    ReplyDelete
  27. skang da seribu kot follower blog ni..
    tahniah..

    ReplyDelete