Thursday, December 30, 2010

reasons.

Rasulullah SAW bersabda :

"tidak akan masuk syurga sebelum kamu beriman, dan tidak dapat dikatakan beriman sebelum kamu saling mencintai antara satu dengan yang lain. mahukah kamu saya tunjukkan tentang sesuatu yang kalau kamu kerjakan tentu kamu akan saling mencintai? iaitu sebar luaskan salam diantara kamu."

(HR. Muslim)


maka, assalamualaikum ;)



tahu kenapa sy nak belajar bersungguh-sungguh?




supaya sy dpt kumpul duit banyak. banyak.banyak.
kerja sedap.sedap.
hidup bersama si dea tersayang.
n have our own kids.
Aminn.

berdoalah.
sesungguhnya Allah itu sentiasa mendengar doa para hambaNya.
;)

15 comments:

  1. moge impian termakbol fatinn
    amiiin =)

    ReplyDelete
  2. sesungguhnya org mukmin itu bersaudara

    ReplyDelete
  3. Berdoalah kamu kepada-Ku nescaya Aku perkenankan doa permohonan kamu. (Ghaafir: 60)

    http://www.facebook.com/note.php?note_id=473857077903

    ReplyDelete
  4. alamak fatin! tak nampak pape pun ;(
    semua page not found

    ReplyDelete
  5. fxysche nas : Aminn.. thank u girl ;)

    hakim : ;)

    aion : eh biar betul wak. sy try td boleh je. err.

    ReplyDelete
  6. haah fatin..semua page not found =(

    ReplyDelete
  7. err..dapat je bukak.ok je link tu.

    ReplyDelete
  8. kak fatinn. tak dpt bukak pic tu. smue pic not found :|

    ReplyDelete
  9. napa link tu jadi 'page not found?'

    ReplyDelete
  10. fatin, picture tu cakap page not found laaa ;(

    ReplyDelete
  11. ameen.
    may Allah SWT bless u love.
    ;)

    p/s:lagu melly tuh best.

    ReplyDelete