Thursday, January 27, 2011

two months and a day + vLog againnn

assalamualaikum :)

disini sy ingin promote two months n a day.
hasil nukilan adi wafi.
pada yang mahu lebih lanjut,
sile klik name adi wafi dlm link belah kanan.




tak beli tak rugi.
tapi kalian terlepas luahan sang pria yg benar2 cinta akan
pasangannya.
dan bagaimana hati itu diremukkan.

p/s- beli hokey!


dan ini pule video sengal.
kononnye nak gtau produk ape yg sy gune.
aaa. kalau ade mase bolehlah tengok.
sy lihat seperti sgt gedik.
hmm. sekali tgk cam geli jugak la.
tak faham kenape nampak sebegitu gedik.
padahal cakap sorang2 depan laptop je pun.
sob.sob.
ape2 pun, dah upload.
ehehe.


video

till then, daa!

21 comments:

  1. kenapa video fatin tak bercolour eh. ^_^ kalau colour mybe bole cam the things that u use tu..

    ReplyDelete
  2. haha. suka part fatin sebut 'reyok'. 'macam pembedahan plastik tak jadi'. terus gelak sorang2.
    =D

    ReplyDelete
  3. fatin =)) u so cantek!

    i nk tengok next video, suara fatin bg kuat sikit, ada color2. heheee

    take care

    ReplyDelete
  4. betty : kebanyakannya ade kat watson aja :)

    mahirahkamal : ummph. coz mcm na wat signature. *konon ;p. ahah. takpe, nanti i'll let u know the detail ya :)

    nerves : igt gigi je ke kompleks. wuu.

    aina : same2 aina! hee.

    anon : hehe! sorry lah, lidah ni kadang2 terkeluar jugak base gannu. ehe.

    melati : huu. ok melati. baiklahh :))

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. perfect cover tuhh leh dpt dr mane ek yg?? leh share tak? >.<

    ReplyDelete
  7. hye, 1st time komen kat cni^^

    Well, i pakai Angel Fit Foundation tu, bagi i agak nice walaupun muka berminyak. Pakai untuk cover jerawat je.

    Cme nak tanya, Perfect Cover nak dapatkan kat mana ye?

    Thankz 4 the tips ya^^

    ReplyDelete
  8. takde link adi wafi pun dekat link sebelah kanan?

    mana? mana? :P

    ReplyDelete
  9. fatin,macam mane fatin hilang kan eye bag?

    ReplyDelete
  10. cumel! suweet! ne de gedik lah kak fatin..ok je.ayu gitu (^_^)

    ReplyDelete
  11. cantek gila la awak ni.sumpah x tipu!:)

    ReplyDelete
  12. besh,,,d r gak basic tok shading..
    hahhaha~~~
    like it

    ReplyDelete
  13. hye cik Fatin.
    I agree that foundation angelfit tu kadang-kadang wat kulit kering. Tapi tak jumpa lagi foundation lain yang sehebat angelfit bila pakai rasa cam ringan dan kulit muka rasa macam bernafas je. Tapi kalau rasa kering sangat, cik Yana biasa sembur muka pakai Bodyshop Vit C Face Spritz. Hee~ Wanna try? :)

    ReplyDelete